Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιστολή Λέσση σε Αυγενάκη για την ΑΕΛ

ΔΗΜΟΣ
05 Απριλίου 2022 / 19:28
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Θα συγκεντρώσω όλα τα τεκμηριωμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν την απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος της ΑΕΛ και θα αποστείλω επιστολή διαμαρτυρίας στον αρμόδιο Υπουργό.

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος της Νότιας Κέρκυρας επισημαίνει μεταξύ των άλλων: Την περασμένη Κυριακή οι ποδοσφαιριστές, οι τεχνικοί και οι παράγοντες της ΑΕ Λευκίμμης έπεσαν θύματα τυφλής οπαδικής βίας. Οι αναίτιες και απρόκλητες επιθέσεις κατά των μελών της ποδοσφαιρικής αποστολής της ΑΕΛ είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δυο μελών της αποστολής, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Βέροιας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κινδύνευσαν και άλλα μέλη της αποστολής από την επίθεση που δέχθηκαν με λοστούς και αιχμηρά αντικείμενα.

Δεν μπορώ βεβαίως ούτε να παραβλέψω τα διαιτητικά λάθη, τα οποία όπως αποδεικνύουν, τόσο ο προπονητής της ομάδας μας όσο και οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες, πόρρω απέχουν από το να χαρακτηριστούν «ανθρώπινα», το αντίθετο μάλιστα, όταν είχε προηγηθεί διαμαρτυρία για τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητή, το σπίτι του οποίου απέχει 10 χιλιόμετρα από το γήπεδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οφείλω να αποστείλω επιστολή διαμαρτυρίας στον αρμόδιο Υπουργό αφού πρώτα συγκεντρώσω όλα τα τεκμηριωμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν την απαράδεκτη συμπεριφορά σε βάρος της ΑΕΛ και θα το πράξω αυτό για να προστατεύσουμε το μέλλον τόσο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, αλλά και του ποδοσφαίρου της χώρας μας που οφείλει να αποβάλλει ανάλογες συμπεριφορές.   

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.