Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λυκόπουλα και πρόσκοποι από την Ουκρανία φιλοξενήθηκαν στο 4ο σύστημα Ναυτοπροσκόπων

πρόσκοποι
20 Μαρτίου 2022 / 11:37
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Έφτιαξαν ονειροπαγίδες με σημειωμένες πάνω τους τις λέξεις «όνειρα, dreams, мрії» τις οποίες και πήραν μαζί τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ιδιαίτερο και μοναδικό ήταν το απόγευμα του Σαββάτου στο 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων στο Φαληράκι. Ένα απόγευμα που θα μείνει στην μνήμη όλων. Στα Τμήματα το 4ου Συστήματος φιλοξενήθηκαν και εντάχθηκαν  λυκόπουλα και πρόσκοποι από την Ουκρανία που οι συνθήκες τους έφεραν εδώ και όλοι απέδειξαν τα γρήγορα αντανακλαστικά του «ΕΣΟ ΈΤΟΙΜΟΣ».



Με πολύ αγάπη και φαντασία βρήκαν παιχνίδια που μπορούσαν να παίξουν χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα. Έφτιαξαν ονειροπαγίδες με σημειωμένες πάνω τους τις λέξεις «όνειρα, dreams, мрії» τις οποίες και πήραν μαζί τους. Η αρχηγός  με τη βοήθεια όλων τους μοίρασαν τρόφιμα όπως επίσης φρόντισε να επισκεφθούν παιδίατρο που προσφέρθηκε να τα δεχτεί δωρεάν. 



Όπως είπε και ο Κώστας Καραμπάτσος: «Αυτή η ευλογία που μας έτυχε να φιλοξενούμε στα τμήματά μας παιδάκια που βρέθηκαν με αυτές τις συνθήκες στον τόπο μας, πέρα από τη χαρά και την αγάπη που δίνεις σ΄αυτά τα παιδιά, κάνεις ένα μεγάλο δώρο και στα υπόλοιπα…».

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.