Έφυγε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Στ. Μεταλληνός

Έφυγε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Στ. Μεταλληνός

Η φωτογραφία είναι αναρτημένη στη σελίδα του ΠΑΟ Κορακιάνας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα, έχει μια ακόμη απώλεια, αφού έφυγε από τη ζωή, την Τρίτη 15 Μάρτη 2022, ένας ακόμη «υπηρέτης» του, ο Σταμάτης Μεταλληνός.

17
Μαρτίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο χώρος του ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα, έχει μια ακόμη απώλεια, αφού έφυγε από τη ζωή,  την Τρίτη 15 Μάρτη 2022, ένας ακόμη «υπηρέτης» του, ο Σταμάτης Μεταλληνός. Παλιός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κορακιάνας και μετέπειτα πρόεδρος, αφήνει ένα κενό, ίσως με την πίκρα του παραμελημένου γηπέδου της ομάδας, που εδώ και 13 χρόνια έχει αφεθεί στην τύχη του.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω συλλυπητήρια ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θρηνεί το χαμό του Σταματίου Μεταλληνού ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή. Στο παρελθόν είχε τιμήσει τα χρώματα της ομάδος μας ως ποδοσφαιριστής και είχε διατελέσει και πρόεδρος της.

Σύσσωμη η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του .Η ομάδα μας στον Σαββατιάτικο αγώνα θα τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του»

Αλλά και η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα που λέει:

«Η Ε.Ε της Ε.Π.Σ Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τον χαμό του πρώην Προέδρου Μεταλληνό Σταμάτιο».


ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ