Κοπή πίτας των διαιτητών σε κλίμα φιλίας και σεβασμού με την ΕΠΣΚ

Κοπή πίτας των διαιτητών σε κλίμα φιλίας και σεβασμού με την ΕΠΣΚ

Στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου, από αριστερά ο κ. Ν. Πουλημάς πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΚ, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Ι. Βλαχόπουλος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών κ. Γ. Αρμενιάκος

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σχεδόν 15 χρόνια μετά, η καθιερωμένη ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, έγινε με την παρουσία της Ένωσης (ΕΠΣΚ) σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα.

22
Φεβρουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σχεδόν 15 χρόνια μετά, η καθιερωμένη ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, έγινε με την παρουσία της Ένωσης (ΕΠΣΚ) σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Όλοι έχουν καταλάβει πλέον ότι το ποδόσφαιρο ενώνει, ότι Ένωση και διαιτησία έχουν κοινούς σκοπούς και υπηρετούν τον αθλητισμό και η απόσταση που είχε επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια η Ένωση να κρατά από τον Σύνδεσμο, ανήκει στο παρελθόν. Αυτό βέβαια γιατί άλλαξε πρι λίγους μήνες διοίκηση η ΕΠΣΚ και μέσα στον προγραμματισμό και τις υποσχέσεις της ήταν να δώσει στους διαιτητές το χέρι, να συνεργαστεί μαζί τους και όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουν για την αξιοποίηση του Κερκυραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Παρόντες το βράδυ της Δευτέρας (21/2) στα γραφεία του Συνδέσμου οι νυν πρόεδροι Γ. Αρμενιάκος των διαιτητών και Ι. Βλαχόπουλος της Ένωσης, όπως και οι παλιοί πρόεδροι των διαιτητών κ.κ. Λ. Προβατάς (το όνομα του οποίου φέρει η αίθουσα στο ΕΑΚΚ, αφού επί προεδρίας του κτίστηκε) και κ. Μοναστηριώτης, ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΚ Ν. Πουλημάς και εκτός από τους σημερινούς, πολλοί παλιοί διαιτητές και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ στο χαιρετισμό του είπε ότι…  σαν αντιπολίτευση τα περασμένα χρόνια τον στεναχωρούσε που η αίθουσα ήταν κλειστή, τώρα η ΕΠΣΚ δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να την ανοίξει, γιατί όπως είπε είναι ιστορική (με τους παρόντες  να χειροκροτούν τη θέση του). Επίσης τόνισε ότι…  δεν ανέλαβε η νέα διοίκηση να διώξει κανέναν, θα κάνει μια προσπάθεια να βοηθήσει και να προωθήσει διαιτητές, ευχήθηκε υγεία και «να αντέχετε στα γήπεδα με ότι αυτό συνεπάγεται, συμπλήρωσε.

Ο πρώην πρόεδρος κ. Λάκης Προβατάς τόνισε ότι… η νέα διοίκηση της ΕΠΣΚ μπήκε με σκοπό να αναβαθμίσει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και χαίρεται γιατί ξεκίνησε με τη διαιτησία, την έδωσε σε αυτούς που ξέρουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Ήμουν από αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια με άρθρα μου υποστήριζα την συνεργασία αυτή και πραγματικά πιστεύω ότι θα έλθουν καλύτερες μέρες. Άλλωστε πιο κάτω από εκεί που την οδήγησαν οι προηγούμενες  διοικήσεις της Ένωσης δεν μπορούσε να πάει. Και επειδή εκ του αποτελέσματος κρίνω το παρελθόν, απλά τονίζω ότι η προηγούμενη διοίκηση  έφυγε και για πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια ΔΕΝ υπήρχε Κερκυραίος διαιτητής ή βοηθό στις δυο πρώτες κατηγορίες της χώρας.    

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ