Η ΑΕΛ εκτός με Αμπελοκήπους, ο ΟΦΑΜ μέσα με Εδεσσαϊκό

Η ΑΕΛ εκτός με Αμπελοκήπους, ο ΟΦΑΜ μέσα με Εδεσσαϊκό

Φάση από το ματς του α΄ γύρου ανάμεσα σε Εδεσσαϊκό και ΟΦΑΜ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δέκα αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και η μάχη της παραμονής για τις ομάδες του νησιού μας, επιβάλλει νίκες και βαθμούς από κάθε ματς.

28
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δέκα αγωνιστικές έμειναν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και η μάχη της παραμονής για τις ομάδες του νησιού μας, επιβάλλει νίκες και βαθμούς από κάθε ματς. Και ο ΟΦΑΜ και η ΑΕ Λευκίμμης είναι κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, αλλά οριακά, αν προσέξουν μπορούν και οι δυο να τερματίσουν στην 7δα που θα τους οδηγήσει στη νέα Γ΄ Εθνική, των τεσσάρων Ομίλων την επόμενη χρονιά.

Την Κυριακή μπορούν και οι δυο ομάδες να φτάσουν στη νίκη, ο ΟΦΑΜ αν και παίζει με ιστορικό αντίπαλο, με συμμετοχές ακόμη και στην Α΄ εθνική, τον Εδεσσαϊκό, μπορεί στον Άη Μαθιά να τον νικήσει και να τον πλησιάσει στον ένα βαθμό. Να σημειώσουμε ότι στον α΄γύρο ο Εδεσσαϊκός είχε νικήσει 2-0. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ για το ματς αυτό όρισε διαιτητές από την Πρέβεζα   και είναι οι Χουλιάρας, Νάστος, Αναγνωστάκης. Να σημειώσουμε ότι το ματς αυτό θα ξεκινήσει στις 12.15 το μεσημέρι.  

Από την πλευρά της η ΑΕΛ που είναι πλέον «Βασίλισσα» και στον αγωνιστικό χώρο, έχει επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, έχει 10 βαθμούς στα τελευταία 4 ματς (1 ισοπαλία εκτός με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό και τρεις νίκες) και παίζοντας στη Θεσσαλονίκη με τον ουραγό  Ηρακλή Αμπελοκήπων μπορεί να επιστρέψει με το τρίποντο. Θετικό για την ΑΕΛ η επιστροφή του κανονιέρη της Β. Τσεβανέδη. Να σημειώσουμε ότι στον α΄ γύρο οι Θεσσαλονικείς είχαν νικήσει 1-0, είναι η μοναδική νίκη τους στο πρωτάθλημα.  Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν είναι οι  Ρηγόπουλος, Ζουρνατζίδης, Μητρόπουλος από την Ημαθία.

 

Πρόγραμμα (13η αγωνιστική)

Κυριακή 30 /1/2022 ώρα 15.00

Μ.  Αλέξανδρος Ημαθίας - ΦΣ Κοζάνη

Ποσειδών Μηχανιώνας - Μακεδονικός

Ηρακλής Αμπελοκήπων - ΑΕ Λευκίμμης

ΟΦΑΜ - Εδεσσαϊκός             12.15

ΑΣ Γιαννιτσά - Θύελλα Σαρακηνών

ΑΕΠ Κοζάνης - Αστέρας Καληράχης

 

Βαθμολογία (12 αγώνες)

Μακεδονικός               27

…………………………………….

ΦΣ Κοζάνη                   22

Εδεσσαϊκός                 19

ΑΕΠ Κοζάνης               19

Μ. Αλέξανδρος            17

ΑΣ Γιαννιτσά                17

Θύελλα Σαρακηνών    17

…………………………………….

ΟΦΑΜ                         15

Ποσειδών Μηχαν.       15

ΑΕ Λευκίμμης             14

Αστέρας Καληράχης   12

Ηρακλής Αμπελοκ.      07

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ