Ερώτηση (και) Αυλωνίτη για την οικονομική ενίσχυση των σχολείων, προκειμένου να καλύψουν τις ενεργειακές δαπάνες

Ερώτηση (και) Αυλωνίτη για την οικονομική ενίσχυση των σχολείων, προκειμένου να καλύψουν τις ενεργειακές δαπάνες

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζουν πως τα διαθέσιμα ποσά για καθημερινές ή έκτακτες ανάγκες στις σχολικές μονάδες είναι από ελάχιστα έως μηδαμινά.

28
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ζήτημα της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης των σχολικών μονάδων προκειμένου να καλύψουν τις αυξημένες ενεργειακές δαπάνες τους, προτάσσουν 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Οικονομικών, έπειτα από πρωτοβουλία του βουλευτή Επικρατείας και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, Πάνου Σκουρλέτη  και συνυπογραφή του βουλευτή Κέρκυρας και Αν.Τομεάρχη Τουρισμού ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρου Αυλωνίτη.
 
Οι βουλευτές υπογραμμίζουν πως τα διαθέσιμα ποσά για καθημερινές ή έκτακτες ανάγκες στις σχολικές μονάδες είναι από ελάχιστα έως μηδαμινά.

Θα πρέπει να δοθεί έκτακτη οικονομική ενίσχυση πέραν των υφιστάμενων προς τις σχολικές επιτροπές σε όλη την Επικράτεια και με ιδιαίτερη μέριμνα για μεγάλα σχολικά συγκροτήματα ώστε να μπορούν να καλύπτουν το σύνολο των αναγκών τους.