Πήρε «κυνηγό» ο ΟΦΑΜ, τον Μάρκο Μπλέτσα

 Πήρε «κυνηγό» ο ΟΦΑΜ, τον Μάρκο Μπλέτσα

Ο πρόεδρος του ΟΦΑΜ Σπ. Κουρής με τον νεοαποκτηθέντα Μάρκο Μπλέτσα στα γραφεία του Ομίλου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πράγματα είναι οριακά πλέον για τις ομάδες μας (ΑΕΛ και ΟΦΑΜ) στο πρωτάθλημα και χρειάζονται νίκες και βαθμούς για να μπουν στην 7αδα του βαθμολογικού πίνακα και να μείνουν στην κατηγορία.

27
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα πράγματα είναι οριακά πλέον για τις ομάδες μας (ΑΕΛ και ΟΦΑΜ) στο πρωτάθλημα και χρειάζονται νίκες και βαθμούς για να μπουν στην 7αδα του βαθμολογικού πίνακα και να μείνουν στην κατηγορία. Η ομάδα του Αγίου Ματθαίου, ο ΟΦΑΜ έχει σχετικά δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και χρειάζεται νίκες για να μπορέσει να μετάσχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στην κατηγορία. Φρόντισε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τον Γενάρη, αφού ανακοίνωσε και 3ο ποδοσφαιριστή (μετά τους Γ. Σκυφτά-αμυντικό και Γ. Βασιλάκη-μέσο), τον επιθετικό Μ. Μπλέτσα. Με την προσθήκη αυτή ο Σάββας Σιδερόπουλος θα έχει μια επιπλέον λύση στην επίθεση και μάλιστα με έμπειρο κυνηγό της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ

Ό Όμιλος είναι στην ευχάριστη θέση να υποδεχθεί τον Ποδοσφαιριστή Μάριο Μπλέτσα. Ο 25χρονος Γιαννιώτης Επιθετικός έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ξεκίνησε από την Κ20 του ΠΑΣ Γιάννενα στη συνέχεια στον Θεσπρωτό (2016-18), Θρίαμβο Σερβιανών (2018-19), Αχέροντα Καναλακίου (2019-20), Θύελλα Κατσικά (2020-21) και Ναυπακτιακό Αστέρα (2021).

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να χαρεί Πολλές Επιτυχίες με την φανέλα του Ομίλου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ