Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από τη νέα χρονιά θα λειτουργήσει το 4ο ΓΕΛ, διαβεβαιώνει η Υδραίου

4ο ΓΕΛ
25 Ιανουαρίου 2022 / 15:25

Το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 95% και όπως διαβεβαίωσε ο ανάδοχος, σε τρεις μήνες θα έχει ολοκληρωθεί

Το  4ο  ΓΕΛ επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης η Δήμαρχος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου  με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Καλόγερο και εκπροσώπους του 15μελους των μαθητών, της Σχολικής Επιτροπής, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τον Διευθυντή του σχολείου και υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου  να ενημερωθούν από κοντά για την πορεία των εργασιών.
Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση, από τον ανάδοχο σε όλους τους χώρους του σχολικού συγκροτήματος, όπου αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Δημάρχου, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις σχολικές αίθουσες στο σύνολό τους και έχει τοποθετηθεί ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός και το σύστημα πυροπροστασίας.

Το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 95% και όπως διαβεβαίωσε ο ανάδοχος, σε τρεις μήνες θα έχει ολοκληρωθεί ένα έργο, που αντιμετώπισε  πολλές δυσκολίες  από το ξεκίνημά του.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της δέσμευσης του Αντιδημάρχου  Τ.Υ στο Δημοτικό συμβούλιο, για ενημέρωση σχετικά με την  πορεία των εργασιών του σχολικού συγκροτήματος και θα επαναληφθεί σε τρεις μήνες που θα έχει ολοκληρωθεί το έργο. 

Η λειτουργία  του 4ο ΓΕΛ, διαβεβαίωσε τους μαθητές η Δήμαρχος, θα ξεκινήσει κανονικά από την νέα χρονιά.