Κορυφώνεται η προετοιμασία, έκοψε την πίτα του

Κορυφώνεται η προετοιμασία, έκοψε την πίτα του

Αναμνηστική φωτό μετά την κοπή πίτας με την ομάδα του Φαίακα και τον Μητροπολίτη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία του Φαίακα για τους αγώνες μπαράζ που ξεκινάνε το ερχόμενο Σάββατο συνεχίζεται με την προσπάθεια του προπονητή κ. Μιχαλάκη και των συνεργατών να ενσωματωθούν στη φιλοσοφία της ομάδας...

20
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία του Φαίακα για τους αγώνες μπαράζ που ξεκινάνε το ερχόμενο Σάββατο συνεχίζεται με την προσπάθεια του προπονητή κ. Μιχαλάκη και των συνεργατών να ενσωματωθούν στη φιλοσοφία της ομάδας οι τρεις ξένοι που ήλθαν τώρα το Γενάρη στην ομάδα, παράλληλα δε να βελτιώσει η ομάδα τις αδυναμίες που έδειξε στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και πίστη ότι ο στόχος της παραμονής μπορεί να επιτευχθεί, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά.

Μετά την προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης 19/1/2022 παίκτες, προπονητικό τιμ και διοίκηση στο κλειστό του ΕΑΚΚ έκοψαν την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία του Μητροπολίτη Κέρκυρας που έδωσε και τις ευχές στην ομάδα για Υγεία και επιτυχίες στην επίτευξη στόχων.  Ο σύλλογος ενημέρωσε γι αυτό.    

Δελτίο τύπου

Απόψε (Τετάρτη) 19/1,μετά το τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας ,για την ανδρική ομάδα.

 Ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας ώστε να κόψει την πίτα έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τον οποίο και τον ευχαριστούμε πολύ.

Επίσης παραβρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Αρμενιάκος εκπρόσωπος από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο κ. Μελίδης Βασίλης εκπρόσωπος του Δήμου Κεντρική Κέρκυρας.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Κουλούρης Ευγένιος του οποίου ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερός και καλότυχος στη ζωή του.

Πρόεδρος και μέλη ΔΣ εύχονται καλή χρόνια ,ευτυχισμένο το νέο έτος ,με υγεία και καλό ξεκίνημα στην ανδρική ομάδας μας που το Σάββατο 22/1 ξεκινάει στην 1η αγωνιστική με αντίπαλο το Δούκα στην Αθήνα για το Πρωτάθλημα της Α1 HANDBALL PREMIER στη διαδικασία των Πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία .

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ