Μόνο νίκη βλέπουν ΟΦΑΜ (παίζει 12.30) και ΑΕΛ (παίζει 13.30)

Μόνο νίκη βλέπουν ΟΦΑΜ (παίζει 12.30) και ΑΕΛ (παίζει 13.30)

Ψυχωμένη η ΑΕ Λευκίμμης από την κυριακάτικη εμφάνιση και τον βαθμό από τον Μακεδονικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που ήταν ορισμένη για 9/1/2022 και αναβλήθηκε από την ΕΠΟ γίνεται Τετάρτη 19/1/2022 με τις ομάδες της Κέρκυρας να έχουν τη δυνατότητα και οι δυο να πάρουν το τρίποντο που θα τις ανεβάσει βαθμολογικά.

18
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής που ήταν ορισμένη για 9/1/2022 και αναβλήθηκε από την ΕΠΟ γίνεται Τετάρτη 19/1/2022 με τις ομάδες της Κέρκυρας να έχουν τη δυνατότητα και οι δυο να πάρουν το τρίποντο που θα τις ανεβάσει βαθμολογικά. Και αυτό γιατί στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα πέφτουν 5 ομάδες και αν θέλουν να πετύχουν το στόχο της παραμονής, χρειάζονται νίκες. Με την αγωνιστική αυτή ολοκληρώνεται ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος, ενώ και τα δυο ματς θα ξεκινήσουν ενωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους.

Ο ΟΦΑΜ παίζει στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ουραγό Ηρακλή Αμπελοκήπων, ταξίδεψε από την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, με καλή ψυχολογία μετά τη νίκη 4-1 επί του Αστέρα Καληράχης και πάει για τη νίκη. Στο ματς αυτό διαιτητές ορίστηκαν από την Πέλλα οι Κατεργιάδης, Κεσίσογλου, Βλαδίκας. Το παιγνίδι θα ξεκινήσει στις 12.30 για να μπορέσει να επιστρέψει έγαιρα στο νησί η ομάδα του Αγ. Ματθαίου.

Η «Βασίλισσα του Νότου» με πολύ καλή ψυχολογία, λόγω της εμφάνισης και του πολύτιμου βαθμού που πήρε από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό, έχει δύσκολο ματς κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο, αλλά έχει ανέβει αγωνιστικά και πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Το ματς θα ξεκινήσει στις 13.30 ώρα που δεν βολεύει γηπεδούχο ομάδα σε μια μέρα εργάσιμη, αλλά ο κόσμος της ΑΕΛ θα είναι δίπλα της. Διαιτητές ορίστηκαν από τα Γιάννενα οι Μαγγιώρος, Γκέλλης, Ευαγγέλου.

   

Πρόγραμμα (10η αγωνιστική)

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 ώρα 15:00

ΑΕ Λευκίμμης – Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας

Θύελλα Σαρακηνών - Εδεσσαϊκός

Αστέρας Καληράχης - ΦΣ Κοζάνη

ΑΕΠ Καραγιαννίων - Μακεδονικός

ΑΣ Γιαννιτσά - Ποσειδών Μηχανιώνας

Ηρακλής Αμπελοκήπων - ΟΦΑΜ

 

Βαθμολογία 

Μακεδονικός               21

Εδεσσαϊκός                 19

Μ. Αλέξανδρος            17

ΑΕΠ Κοζάνης               16

ΑΣ Γιαννιτσά                16

ΦΣ Κοζάνη                   16

ΟΦΑΜ                         14

Ποσειδών Μηχαν.       14

Θύελλα Σαρακηνών    11

Αστέρας Καληράχης   09

ΑΕ Λευκίμμης             08

Ηρακλής Αμπελοκ.      06

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ