Διεξάγονται Τετάρτη 19/1/2002 τέσσερα ματς εξ αναβολής

Διεξάγονται Τετάρτη 19/1/2002 τέσσερα  ματς  εξ αναβολής

Φάση από τη νίκη 6-0 της Θύελλας (παίζει με την ΑΕ Κανονιού) επί ΤΟΥ Κεραυνού Δραγωτινών

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αναβολές αγώνων λόγω κορονοϊού ήταν αρκετές ως σήμερα, με την ΕΠΣΚ που θέλει να προχωρήσει στη διεξαγωγή τους να τα ορίζει για Τετάρτη 19 Γενάρη 2022, παράλληλα δε να αναβάλλει τους προγραμματισμένους αγώνες κυπέλλου της ίδιας μέρας.

18
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι αναβολές αγώνων λόγω κορονοϊού ήταν  αρκετές ως σήμερα, με την ΕΠΣΚ που θέλει να προχωρήσει στη διεξαγωγή τους να τα ορίζει για Τετάρτη 19 Γενάρη 2022, παράλληλα δε να αναβάλλει τους προγραμματισμένους αγώνες κυπέλλου της ίδιας μέρας.

Έτσι θα έχουμε στην Α1 κατηγορία τον αναβληθέντα από την 7ην αγωνιστική αγώνα ανάμεσα σε ΑΟ Παξών και Όλυμπο που θα ξεκινήσει στις 11.30. Επίσης για την Α κατηγορία θα διεξαχθούν δυο αγώνες που είχαν αναβληθεί λόγο covid, είναι το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΠΑΟ Κορακιάνας και ΠΑΟ Σφακιανάκης, καθώς και το ματς Θύελλα - ΑΕ Κανονιού της 8ης αγωνιστικής.

Τέλος θα γίνει και ο αγώνας Αστέρα Σπαρτύλα – Ατρομήτου Άφρας που θα ξεκινήσει στις 18.00 ο οποίος ήταν να γίνει την περασμένη Κυριακή, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής (η αναβολή του δεν σχετίζεται με τον covid).

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ