Ενίσχυση με τρεις ποδοσφαιριστές για την ΑΕ Λευκίμμης

Ενίσχυση με τρεις ποδοσφαιριστές για την ΑΕ Λευκίμμης

Ο Σέρβος Luka Bulatovic που απέκτησε η ΑΕΛ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 15/1/2022 είδαμε στη σύνθεση της Λευκίμμης στο ματς με τον Μακεδονικό δυο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα,

18
Ιανουαρίου / 2022

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 15/1/2022 είδαμε στη σύνθεση της Λευκίμμης στο ματς με τον Μακεδονικό δυο ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα, χωρίς να γνωρίζει κανείς ότι οριστικά αποτελούν μέλη της ΑΕΛ, αφού η μεταγραφή τους ανακοινώθηκε μετά το ματς. Λόγω της άσχημης βαθμολογικής συγκομιδής, η ΑΕΛ προχώρησε στην ενίσχυση της αποκτώντας συνολικά τρεις ποδοσφαιριστές (είχαμε αναφερθεί την περασμένη εβδομάδα σε αυτό) οι οποίοι αγωνιζόταν σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής, τους οποίους ανακοίνωσε.

Απέκτησε  τον 23χρονο Σέρβο επιθετικό (παίζει κυρίως δεξιά) Luka Bulatovic που έπαιζε στον Αμβρακικό Λουτρού, τον Γιάννη Κατσέλη, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και έπαιζε στη Νεάπολη Κρήτης και τον δεξιό μπακ Κώστα Παϊτέρη που έπαιζε στον Αετό Μακρυχωρίου.

Επειδή όμως μια ομάδα δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές, η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γιαννακόπουλο ο οποίος θα είναι φυσικοθεραπευτής-μασέρ στην ομάδα, αλλά και την Σπυριδούλα Ίσερη η οποία θα είναι υπεύθυνη της φυσικής κατάστασης.

Κινήσεις που δείχνουν ότι οι άνθρωποι της ΑΕΛ ξέροντας την δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας, την ενισχύουν ώστε στα δώδεκα συνολικά ματς που απομένουν να πάρει τους βαθμούς που θα την κρατήσουν στην κατηγορία.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ