Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Πάτρα οι παίδες, στη Θεσσαλονίκη οι κορασίδες Κ-15

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ
29 Δεκεμβρίου 2021 / 15:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τόσο οι παίδες όσο και οι κορασίδες του ΝΑΟΚ Κ-15 (γεν. 2006 και μετά) έχουν περάσει στη 2η φάση των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τόσο οι παίδες όσο και οι κορασίδες του ΝΑΟΚ Κ-15 (γεν. 2006 και μετά) έχουν περάσει στη 2η φάση των αγώνων του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Λόγω των υγειονομικών συνθηκών έγινε διαδικτυακά η κλήρωση της Β’ Φάσης η οποία θα διεξαχθεί 14-16 Ιανουαρίου.

Οι μεν παίδες επιλέχθηκε να αγωνιστούν στον Όμιλο των Πατρών όπου περιλαμβάνει 4 ομάδες, μαζί με τον ΝΑΟΚ και θα αντιμετωπίσουν ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου. Με βάση την προκήρυξη από τον Όμιλο αυτό δυο ομάδες θα περάσουν στην επόμενη φάση. Δύσκολα πολύ για τα παιδιά του ΝΑΟΚ, που έμειναν μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός πισίνας και προπονήσεων, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα αφού οι δυο ομάδες των Πατρών παραδοσιακά είναι πολύ δυνατές. Χρειάζεται να κάνουν την υπέρβαση τα παιδιά και θα προσπαθήσουν. Να σημειώσουμε ότι 41 ομάδες παίδων θα αγωνιστούν στην 2η φάση, χωρισμένες σε 10 ομίλους.

Από την πλευρά τους οι κορασίδες θα αγωνιστούν στη Θεσσαλονίκη έχοντας αντιπάλους ΠΑΟΚ, ΕΑΤΕ Κολλεγίου, και ΝΕ Πατρών. Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε 4 Ομίλους των 4 ομάδων, προκρίνονται οι δυο πρώτες από κάθε Όμιλο στην επόμενη φάση. Και τα κορίτσια του ΝΑΟΚ έχουν το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή τα μεγάλη αποχή από προπονήσεις, αφού ήταν κλειστό το κολυμβητήριο. Όμως ο Όμιλος έχει ποιοτική ομάδα και πολλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση, είναι δυνατός και μπορεί να πάρει μια από τις δυο πρώτες θέσεις.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια