Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επί τάπητος τα ζητήματα Σωματείων ΕΙΧ με οδηγό στις συναντήσεις με Γεωργιάδη - Παπαδόπουλο

Σωματεία Ενοικιάσεως Ε.Ι.Χ. με Οδηγό
23 Δεκεμβρίου 2021 / 14:33

Κατά τις συναντήσεις αναπτύχθηκαν από τα μέλη της επιτροπής προς τους κ. Υπουργούς σειρά προβλημάτων και δυστοκιών

ΑΘΗΝΑ. Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, επιτροπή που αντιπροσωπεύει τα Σωματεία Ενοικιάσεως Ε.Ι.Χ. με Οδηγό από όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε δύο συναντήσεις σε αρμόδια Υπουργεία.  Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι-Σπυρίδων Γεωργιάδη και η δεύτερη με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.
 
Κατά τις συναντήσεις αναπτύχθηκαν από τα μέλη της επιτροπής προς τους κ. Υπουργούς σειρά προβλημάτων και δυστοκιών που υφίστανται σήμερα εις βάρος της λειτουργίας των επιχειρήσεων που παρέχουν την υπηρεσία Εκμίσθωσης Ε.Ι.Χ. με Οδηγό. 



Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Σωματείων Εκμισθωμένων Οχημάτων Ε.Ι.Χ με οδηγό, οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και στο άμεσο μέλλον ευελπιστούμε να πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε χρόνια προβλήματα που αφορούν τον κλάδο μας να αποτελέσουν παρελθόν.
 
Η επιτροπή απαρτίζεται με τη συμμετοχή των κάτωθι Σωματείων : Πανελλήνιο

Σωματείο Ε.Ι.Χ. με Οδηγό – Πα.Σ.Ε.Ε.Μ.Ο

Σωματείο Ε.Ι.Χ. με Οδηγό Δωδεκανήσων – Ε.Σ.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.Ο. Δωδεκανήσων

Σωματείο Ε.Ι.Χ. με Οδηγό Κέρκυρας – Σ.Ε.Ε.Μ.Ο. Κέρκυρας

Σωματείο Ε.Ι.Χ. με Οδηγό Κυκλάδων – Σ.Ε.Ο.Ο. Κυκλάδων

Σωματείο Ε.Ι.Χ. με Οδηγό Μυκόνου – Σ.Ε.Μ. Μυκόνου


Στην πανελλήνια επιτροπή Σωματείων Εκμισθωμένων Οχημάτων Ε.Ι.Χ. Με Οδηγό το Σωματείο της Κέρκυρας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.Ε.Μ.Ο. Κέρκυρας  Μαρίνο Μικάλεφ.