Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στους Λιαπάδες την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου

Κέντρο ανακύκλωσης
14 Δεκεμβρίου 2021 / 14:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με χειροτεχνίες θα φιλοξενήσουν οι Λιαπάδες την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρες 12:00-15:00

Το μπαζάρ θα πραγματοποιηθεί στην Αυλή της πολυαίθουσας Λιαπάδων, στο σημείο που λειτουργεί και το κέντρο ανακύκλωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι πωλητές πρέπει να κάνουν κράτηση για πάγκο εκ των προτέρων. Η αυλή μπορεί να φιλοξενήσει 20 τραπέζια τα οποία θα προσφέρονται με σειρά προτεραιότητας.

Υπάρχει «χρέωση» κράτησης τραπεζιού για πωλητές στα 5 ευρώ που θα πληρωθούν με την είσοδό τους στο χώρο, τα οποία και θα δοθούν σαν δωρεά στο "Χαμόγελο του Παιδιού".



Λόγω των ισχυόντων μέτρων για τον κορωνοϊό πρέπει να φορούν μάσκες όλοι όσοι εισέρχονται στο χώρο και δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε υπηρεσία φαγητού ή ποτού. Καθώς θα είναι μια εκδήλωση σε εξωτερικό χώρο, αν αναμένεται κακοκαιρία θα υπάρξει ανακοίνωση για οποιαδήποτε αλλαγή.

Επίσης εκείνη την ημέρα όλα τα είδη για επαναχρησιμοποίηση του κέντρου ανακύκλωσης θα είναι προς διάθεση (ρούχα, βιβλία, επιτραπέζια, cd, dvd, παιχνίδια για παιδιά κ.α) και θα προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ.

«Ελπίζουμε να μπορέσετε να έρθετε αυτή την υπέροχη μέρα για έναν σπουδαίο σκοπό. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι! Ευχαριστούμε τη Μαριλένα Αγάθου για το σχεδιασμό και την παραγωγή των όμορφων αφισών μας» σημειώνουν οι εθελοντές του Κέντρου Αανακύκλωσης.