Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Λευκάδα: Έκθεση ζωγραφικής μαθητών

ΛΕΥΚΑΔΑ
04 Δεκεμβρίου 2021 / 12:23

Π.Ε. Λευκάδας: Με πάνω από 69.500 ψήφους ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική ψηφοφορία για το Μαθητικό Διαγωνισμό. Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ξεκινάει η Έκθεση στο Διοικητήριο

ΛΕΥΚΑΔΑ. Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ηλεκτρονική ψηφοφορία, μέσω της πλατφόρμας www.LefkadaXperience.gr, για το διαγωνισμό «Ταξίδι στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας με όχημα τα 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821», με τα 347 έργα των μαθητών και των μαθητριών της Λευκάδας, από όλες της εκπαιδευτικές βαθμίδες, να συγκεντρώνουν πάνω από 69.500 ψηφιακές ψήφους.
 
«Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή, τόσο από την πλευρά της υποβολής έργων, όσο και από την πλευρά της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Τα αποτελέσματα αποτυπώνουν την ξεκάθαρη επιθυμία της εκπαιδευτικής κοινότητας και της κοινωνίας της Λευκάδας για τέτοιες δράσεις, που προάγουν την ενεργή συμμετοχή και προωθούν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας. Για ενός τέτοιου μεγέθους εγχείρημα στο χώρο της Εκπαίδευσης απαιτείται μεγάλη προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συντελεστές. Ήδη ανακαινίζουμε το Αίθριο του Διοικητηρίου ώστε αναβαθμισμένο να φιλοξενήσει την Έκθεση των έργων των παιδιών μας για να τα χαρούμε όλοι μας από κοντά» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς.
 
Η Έκθεση των έργων των παιδιών στο Αίθριο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λευκάδας θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021, και θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες (ώρες λειτουργίας, τρόπος προσέλευσης, κλπ.).
 
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία του κοινού, που ολοκληρώθηκε, μαζί με την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού, θα αναδείξουν 12 έργα που θα βραβευτούν με συσκευή τάμπλετ (3 tablet για νηπιαγωγείο, Α’, Β’ & Γ’ Δημοτικού / 3 tablet για Δ’, Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού / 3 tablet για Γυμνάσιο / 3 tablet για Λύκειο).
 
Το μαθητικό Διαγωνισμό/Έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, με την πολύτιμη συνεργασία των Διευθύνσεων Α’- βάθμιας & Β’- βάθμιας Εκπαίδευση και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας