Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εθελοντική αιμοδοσία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμΕΑ

ΑμΕΑ
02 Δεκεμβρίου 2021 / 15:20

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από το βαν της αιμοδοσίας)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή την Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία  ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά στο πλαίσιο άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, της ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής αρωγής και συμπαράστασης και ανάδειξης της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, διοργανώνει Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στέλνει το μήνυμα «Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης τόσο για τους άλλους όσο και για τον εαυτό μας» και έχει σκοπό να προσελκύσει νέους εθελοντές αιμοδότες, να ενισχύσει το αίσθημα της ατομικής-κοινωνικής ευθύνης και να αναδείξει την αιμοδοσία ως μια έμπρακτη πράξη υψίστης κοινωνικής αλληλεγγύης, ανιδιοτέλειας και αγάπης.

Συμμετέχουν οι φορείς: Νομαρχιακός Σύλλογος ΑμεΑ Κέρκυρας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021,  από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από το βαν της αιμοδοσίας) τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας έναντι  στην πανδημία  covid 19 σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ.
 
 
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Πρόνοιας & Κοινωνικού Έργου
 
Ανδρέας Σκούπουρας