Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται η 2η φάση

ΕΠΣΚ
30 Nov 2021 / 17:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 2η φάση του κυπέλλου υπολείπονται τρία ακόμη παιγνίδια, όλα από τον Βόρειο Όμιλο και την Τετάρτη 1/12 θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα της ν διοργανώτριας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 2η φάση του κυπέλλου υπολείπονται τρία ακόμη παιγνίδια, όλα από τον Βόρειο Όμιλο και την Τετάρτη 1/12 θα γίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα της ν διοργανώτριας.

Οι νικητές αυτών των αγώνων θα περάσουν στην 3η φάση, στα προημιτελικά του θεσμού δηλαδή, αφού εκεί περιμένουν ήδη άλλες πέντε ομάδες. Χαρακτηριστικό των αγώνων ότι δεν υπάρχει ματς ανάμεσα σε ομάδες της Α1, ενώ μετά από απουσία λόγω κορονοϊού από τις επίσημες υποχρεώσεις του ο ΠΑΟ Κορακιάνας επιστρέφει σε ματς κυπέλλου κόντρα στον Μ. Αλέξανδρο και έχει λόγω εμπειρίας και δυναμικότητας προβάδισμα πρόκρισης, ψωρίς να ξέρουμε όμως την αγωνιστική κατάσταση των παικτών και τις απουσίες του.

Στα άλλα δυο ματς, λογικά προβάδισμα πρόκρισης έχουν οι ομάδες της Α1 Αχιλλέας και Ολυμπιάδα, έχοντας αντίπαλο της Α΄, αλλά επειδή το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, τίποτα δεν είναι σίγουρο.
 
Υπόλοιπο Πρόγραμμα (2η φάση)

Τετάρτη 1 Δεκέμβρη 2021 ώρα 14.45
Αχιλλέας Νυμφών - Ατρόμητος Άφρας
Εθνικός Περουλάδων - Ολυμπιάδα Καρουσάδων
ΠΑΟ Κορακιάνας - Μέγας Αλέξανδρος

Να σημειώσουμε ότι χωρίς αγώνα έχει περάσει στην 3η φάση ο Αστέρας Πετριτή που ήταν τυχερός της κλήρωσης που έγινε 8/11/2021, ενώ μετά και τα παιγνίδια της Τετάρτης 24/11 έχουμε στην επόμενη φάση ακόμα Θιναλιακό, ΑΟ Παξών, ΠΑΟ Σφακιανάκη και  Αστέρας Μωραΐτικων ενώ υπολείπονται τρία ακόμη εισιτήρια που θα πάρουν οι νικητές των αγώνων της 1ης Δεκέμβρη.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια