Τετάρτη 04.10.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Δωρεάν διάθεση ρούχων στο Χαμόγελο του Παιδιού

Χαμόγελο του Παιδιού
29 Nov 2021 / 09:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το σύνθημα "Δίνω-Παίρνω-Στηρίζω, έγινε την Κυριακή η πρώτη δωρεάν διάθεση ρούχων και λευκών ειδών που συγκεντρώνονται στις γωνίες ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

στο παλιό σχολείο Αχαράβης για την στήριξη του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Αντιδημαρχία Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου, σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΥΝ-ΠΡΑΞΙΣ Σινιών και την ΚΟΙΝΣΕΠ "Όλοι Μαζί για το Περιβάλλον της Κέρκυρας" καθώς επίσης πλήθος εθελοντών.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά σύνολα και από τις 3 φιλαρμονικές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ντύνοντας με τις μελωδίες τους τον χώρο.Μαζί τους ήταν ο αθλητικός σύλλογος "Κάσσιος Δίας" μέλη του οποίου παρουσίασαν το έργο τους και τις δράσεις τους στους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
- O Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας  Γιώργος Μαχειμάρης
- Ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Νίκος Μουζακίτης.
- Οι δημοτικοί σύμβουλοι  Θεόδωρος Μαυρωνάς και Μαριετίνα Λιάσκου Μπακόλα.
- Ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος Ιωάννης Κοσκινάς.
Η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας Σπυριδούλα Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά:

- Τους εθελοντές που βοήθησαν στην οργάνωση της όλης εκδήλωσης και στην διάθεση και μεράκι που δείχνουν όλο αυτό το διάστημα.

- Τους μουσικούς της φιλαρμονικής Αυλιωτών, Καρουσάδων και Θιναλίου για την πολύ όμορφη παρουσία τους. Πλημμύρισε ο χώρος με ζωντάνια και νιάτα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους σας.

- Τους μαέστρους  Παναγιώτη Μπακόλα και  Σπυρίδωνα Κασταμονίτη για την άψογη συνεργασία τους.

- Τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Φάνη Σκέμπρη για την πολύτιμη βοήθειά του.

- Την προϊστάμενο πολιτικής προστασίας Γιώργο Μαυρόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία και βοήθεια καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

- Τον προϊστάμενο καθαριότητας Κοσμά Βασιλά για την οργάνωση της υπηρεσίας καθαριότητας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά των ρούχων καθώς και τους εργαζομένους στην καθαριότητα για την συνεισφορά τους.

- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Παντελεήμονα για την διάθεση τραπεζοκαθισμάτων.

-Τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος Ιωάννη Κοσκινά για την πολύτιμη συνεισφορά του στην οργάνωση της εκδήλωσης.