Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Δωρεάν διάθεση ρούχων στο Χαμόγελο του Παιδιού

Χαμόγελο του Παιδιού
29 Nov 2021 / 09:24

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με το σύνθημα "Δίνω-Παίρνω-Στηρίζω, έγινε την Κυριακή η πρώτη δωρεάν διάθεση ρούχων και λευκών ειδών που συγκεντρώνονται στις γωνίες ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

στο παλιό σχολείο Αχαράβης για την στήριξη του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".



Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Αντιδημαρχία Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου, σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ ΣΥΝ-ΠΡΑΞΙΣ Σινιών και την ΚΟΙΝΣΕΠ "Όλοι Μαζί για το Περιβάλλον της Κέρκυρας" καθώς επίσης πλήθος εθελοντών.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά σύνολα και από τις 3 φιλαρμονικές του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας ντύνοντας με τις μελωδίες τους τον χώρο.



Μαζί τους ήταν ο αθλητικός σύλλογος "Κάσσιος Δίας" μέλη του οποίου παρουσίασαν το έργο τους και τις δράσεις τους στους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
- O Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας  Γιώργος Μαχειμάρης
- Ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Νίκος Μουζακίτης.
- Οι δημοτικοί σύμβουλοι  Θεόδωρος Μαυρωνάς και Μαριετίνα Λιάσκου Μπακόλα.
- Ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος Ιωάννης Κοσκινάς.




Η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας Σπυριδούλα Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά:

- Τους εθελοντές που βοήθησαν στην οργάνωση της όλης εκδήλωσης και στην διάθεση και μεράκι που δείχνουν όλο αυτό το διάστημα.

- Τους μουσικούς της φιλαρμονικής Αυλιωτών, Καρουσάδων και Θιναλίου για την πολύ όμορφη παρουσία τους. Πλημμύρισε ο χώρος με ζωντάνια και νιάτα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους σας.

- Τους μαέστρους  Παναγιώτη Μπακόλα και  Σπυρίδωνα Κασταμονίτη για την άψογη συνεργασία τους.

- Τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Φάνη Σκέμπρη για την πολύτιμη βοήθειά του.

- Την προϊστάμενο πολιτικής προστασίας Γιώργο Μαυρόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία και βοήθεια καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

- Τον προϊστάμενο καθαριότητας Κοσμά Βασιλά για την οργάνωση της υπηρεσίας καθαριότητας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταφορά των ρούχων καθώς και τους εργαζομένους στην καθαριότητα για την συνεισφορά τους.

- Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Παντελεήμονα για την διάθεση τραπεζοκαθισμάτων.

-Τον πρόεδρο της κοινότητας Αγίου Παντελεήμονος Ιωάννη Κοσκινά για την πολύτιμη συνεισφορά του στην οργάνωση της εκδήλωσης.