Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ήττες από τους Κοζαν..ίτες για ΑΕΛ και ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
28 Nov 2021 / 17:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ήταν άσχημη για τις κερκυραϊκές ομάδες, οι οποίες έχασαν από τις αντίστοιχες της Κοζάνης.

  • Ο ΟΦΑΜ στον Άη Μαθιά, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και σε γήπεδο που σε πολλά σημεία ήταν λίμνη, δέχθηκε ένα γκολ στο 10΄ από τον Φράγκο και στο 33΄ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σανσίκα, για να πάει στα αποδυτήρια με 0-2 το σκορ, κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.
Η ομάδα του Σ. Σιδερόπουλου το πάλεψε στη συνέχεια και μπόρεσε να μειώσει στο 82΄από αυτογκόλ του Σανσίκα, ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής του ματς, αφού στο 89΄ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του ΟΦΑΜ, όταν σε βολέ του τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να διώξει τη μπάλα που κόλλησε στο νερό, με τον επιθετικό της ΑΕΠ να πλασάρει από κοντά για το 1-3. Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν το τελευταίο δεκάλεπτο με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Τρομπούκης.
  • Η ΑΕ Λευκίμμης έχασε επειδή ΜΟΝΟ ο διαιτητής είδε πέναλτι σε μια φάση στο 31΄που οι αμυντικοί διώχνουν καθαρά τη μπάλα και με την απόφασή του αυτή, καταδίκασε την ΑΕΛ σε ήττα από τον Φ.Σ. Κοζάνης.
Το πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Κερκυραίοι,  εκτέλεσε στο 32΄ εύστοχα ο Ιορδανίδης. Η ΑΕΛ είχε ευκαιρίες να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε κολλημένη στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.


 
Το γκολ της Κοζάνης με το οποίο νίκησε την ΑΕΛ

Αποτελέσματα (6 η αγωνιστική)

ΑΣ Γιαννιτσά – Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας        0-1
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αστ. Καληράχης    1-1
Ποσειδών Μηχανιώνας – Σαρακηνοί             0-0
Μακεδονικός - Εδεσσαϊκός                            2-0
ΟΦΑΜ - ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης            1-3
ΦΣ Κοζάνη - ΑΕ Λευκίμμης                             1-0
 
Βαθμολογία (6 αγων.)

Μακεδονικός                          15
ΑΕΠ Κοζάνης                           13
Εδεσσαϊκός                             12
ΟΦ. Αγίου Ματθαίου             10
ΑΣ Γιαννιτσά                           10
Ποσειδών Μηχανιώνας          8
Θύελλα Σαρακηνών                7
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας        7
Αστέρας Καληράχης               6
ΦΣ Κοζάνη                               6
Ηρακλής Αμπελοκήπων          5
ΑΕ Λευκίμμης                          1 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια