Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο σπίτι οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κέρκυρας λόγω ασθένειας της καθαρίστριας

1ο Γυμνάσιο
25 Nov 2021 / 11:41
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Μέσω webex τα μαθήματα την Παρασκευή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μόνον τις τρεις πρώτες ώρες έκαναν μάθημα σήμερα τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου Κέρκυρας,  καθώς η μία καθαρίστρια πλήρους ωραρίου που εργάζεται στο σχολείο δήλωσε ασθένεια.

«Το σχολείο έχει μία καθαρίστρια εξάωρη και μοιράζεται άλλη μία καθαρίστρια με το 5ο Γυμνάσιο, με ωράριο τριων ωρών, μόνον για τους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους και τις τουαλέτες.

Λόγω των αυξημένων μέτρων προστασίας, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τις τάξεις χωρίς καθαριότητα, γι' αυτό στείλαμε τα παιδιά στο σπίτι» λέει στην "Ε" ο διευθυντής του σχολείου Γιώργος Κεφαλονίτης.

«Κατόπιν επικοινωνίας με την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο για θέματα Παιδείας Μαρία Ζερβού, πήραμε τη διαβεβαίωση ότι η καθαρίστρια θα αντικατασταθεί.

Μέχρι να ομαλοποιηθεί πάντως η κατάσταση, μαθήματα δεν θα γίνουν ούτε αύριο με φυσική παρουσία, αλλά μέσω webex» συμπλήρωσε ο κ. Κεφαλονίτης.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.