Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολύ καλή η παρουσία του Δαμοκλή 7η η Καββαδά

Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως U-17
23 Nov 2021 / 15:57
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Η παρουσία 3 νεαρών παιδιών της Κέρκυρας στους αγώνες ξιφασκίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι θετικό γεγονός, όταν μάλιστα αγωνιστικά πάνε καλά, τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα.

ΑΘΗΝΑ. Η παρουσία 3 νεαρών παιδιών της Κέρκυρας στους αγώνες ξιφασκίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι θετικό γεγονός, όταν μάλιστα αγωνιστικά πάνε καλά, τότε τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα. Μπορεί αν μην ήταν στα μετάλλια και η καλύτερη θέση να είναι η 7η για τα παιδιά του ΔΑΜΟΚΛΗ, αλλά πάντα μετράει η προσπάθεια και ο αγώνας που δίνεις με ήθος και αυταπάρνηση, αυτό έκαναν τα παιδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι αυτό. Ο Σύλλογος ενημέρωσε για την παρουσία και τις αγωνιστικές επιδόσεις.
 
Δελτίο τύπου
 
Εξαιρετική εμφάνιση για τους αθλητές του ΔΑΜΟΚΛΗ Αβράμη Σγούρο, Ελεονώρα Καββάδα και Κατερίνα Προβατά που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως Εφήβων - Νεανίδων U-17 το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ.
  • Την καλύτερη επίδοση είχε η Ελεονώρα Καββάδα η οποία πραγματοποιώντας υπέροχη εμφάνιση , κέρδισε  4 παιχνίδια στις pools , πέρασε στα νοκ άουτ και επεφύλαξε πολλές χαρούμενες στιγμές για τον Κερκυραϊκό Σύλλογο και τον προπονητή της Στάθη Γεροσιδέρη. Πέρασε bye (χωρίς αγώνα) το πρώτο νοκ άουτ (λόγω θέσης), κέρδισε την Αρχοντίδη του Αιγάλεω και την Χριστίνα Κοκκαλιάρη του Ο.Ξ. Γλυφάδας και πέρασε στην 8άδα του Κυπέλλου.  Εκεί αντιμετώπισε την Ελένη Μπάλλου του Αιγάλεω και τελικά κατετάγη 7η στις 45 αθλήτριες.
  • Ο Αβράμης Σγούρος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση , κέρδισε 4 παιχνίδια στις pools και πέρασε 16ος στα νοκ άουτ. Εκεί αντιμετώπισε τον Παπαδοκοκολάκη του ΑΟ Χανίων από τον οποίο έχασε για να καταταγεί 18ος στους 41 αθλητές.
  • Η Κατερίνα Προβατά έπαιξε πολύ καλά και με 3 νίκες στις pools, πέρασε στα νοκ άουτ . Εκεί πέρασε bye τον πρώτο αγώνα (λόγω θέσης) και έπαιξε με την Μυρτώ Τσάκαλη του Ο.Ξ.  Γλυφάδας για να καταταγεί 24η στις 45 αθλήτριες.
Συγχαρητήρια πολλά και από καρδιάς στα παιδιά μας και στον Στάθη Γεροσιδέρη
για την γαλούχηση, την σεμνότητα, την πειθαρχία, τον άκρατο σεβασμό και την εργατικότητα που διδάσκει.  Είναι σπουδαίο στους μικρούς συλλόγους της Περιφέρειας, να υπάρχουν παράγοντες που διαφυλάττουν την συνέχεια στην Ελληνική Ξιφασκία.

Εκφράζουμε βαθύτατη Ευγνωμοσύνη στους γονείς του Συλλόγου, αρωγούς και συνοδοιπόρους σ αυτό το ταξίδι.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια