Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έκλεισε η σεζόν για τον Δαμοκλή με 3ο ασημένιο της Ελ. Καββάδα

Δαμοκλής
04 Ιουλίου 2023 / 17:04
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Τελείωσε η αγωνιστική σεζόν για την ομάδα ξιφασκίας του ΚΑΣ Δαμοκλής, που ήταν πολύ ανεβασμένος και είχε πολλές επιτυχίες φέτος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τελείωσε η αγωνιστική σεζόν για την ομάδα ξιφασκίας του ΚΑΣ Δαμοκλής, που ήταν πολύ ανεβασμένος και είχε πολλές επιτυχίες φέτος. Φυσικά ξεχώρισε η Ελεονώρα Καββάδα που κατέκτησε ένα ακόμα ασημένιο μετάλλιο (τρίτο μέσα σε ενάμιση μήνα Μάη-Ιούνη), ενώ υπήρξαν ελπιδοφόρες εμφανίσεις για τους υπόλοιπους αθλητές που συμμετείχαν στον τελευταίο αγώνα (Πανελλήνιο πρωτάθλημα ξίφους ασκήσεως νέων ανδρών-νέων γυναικών U20 στο ΟΑΚΑ τον Ιούνη).

 

Αναφέρει ακόμη το δελτίο τύπου του ΚΑΣ Δαμοκλής

 

Η φετινή αγωνιστική χρονιά έκλεισε με την συμμετοχή τριών αθλητών μας σε αγώνες μεγαλύτερης ηλικιακής κατηγορίας U20 από αυτήν που ανήκουν U17. Στους ατομικούς αγώνες στο ΟΑΚΑ ο έφηβο Σγούρος Αβράμης, με πολύ καλή εμφάνιση στις pools προκρίθηκε στα νοκ άουτ όπου ηττήθηκε στο πρώτο καταλαμβάνοντας την 34η θέση σε σύνολο 46 αθλητών.

Στα κορίτσια η Ελεονώρα Καββάδα για άλλη μια φορά επέδειξε την συνέπεια και την αξία της, με εξαιρετική εμφάνιση στις pools κατετάγη 7η προκρίθηκε στα νοκ άουτ φτάνοντας μέχρι το 3ο όπου έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση της στην οχτάδα των νέων γυναικών. Πέτυχε όμως για άλλη μια φορά την είσοδο της στην 16αδα και συγκεκριμένα στην 11η θέση σε σύνολο 43 αθλητριών.

Η Ελεονώρα Καββάδα, την δεύτερη μέρα με την ομάδα της ΓΕΦ, (Καββάδα, Ναΐδη, Γιάγκου, Κοΐδου) έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό και κατέκτησαν την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας από έναν άξιο και δύσκολο αντίπαλο.

Η Κατερίνα Προβάτα με πολύ καλή εμφάνιση έφτασε μέχρι το δεύτερο νοκ άουτ καταλαμβάνοντας την 23η θέση.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας για την εξαιρετική τους εμφάνιση σε όλη την αγωνιστική χρονιά που διανύσαμε, για την παραδειγματική αγωνιστικότητα τους, και το ήθος τους. Είμαστε πολύ υπερήφανοι.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που αποτελούν το στήριγμα σε κάθε προσπάθειά μας. Ευγνωμοσύνη για τον Στάθη Γεροσίδερη για όλα αυτά που προσφέρει στα παιδιά μας σε προπονονητικό και παιδαγωγικό επίπεδο.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια