Πρόσθετη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του ΕΠΑΛ, ζητάει ο Αυλωνίτης

Πρόσθετη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση του ΕΠΑΛ, ζητάει ο Αυλωνίτης

Ενημερώθηκαν για τις μεγάλες ζημιές και τους βανδαλισμούς στο σχολικό συγκρότημα, στο διάστημα που τελούσε υπό κατάληψη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το σχολικό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑΛ στο Μανδούκι, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Αλ. Αυλωνίτης μαζί με το Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστο Μωραΐτη.

19
Νοεμβρίου / 2021

Εκεί συναντήθηκαν με τους δ/ντες των συστεγαζόμενων σχολικών μονάδων, του Εργαστηριακού Κέντρου, Παναγιώτη Καρβούνη, του 1ου ΕΠΑΛ, Βασιλική Μοναστηριώτη και του 5ου ΓΕΛ, Βασιλική Χίσσα.
Ξεναγήθηκαν στις αίθουσες και τον περιβάλλοντα χώρο και ενημερώθηκαν για τις μεγάλες ζημιές και τους βανδαλισμούς στο σχολικό συγκρότημα, στο διάστημα που τελούσε υπό κατάληψη. 

Διαπίστωσαν τα χρόνια κτιριακά προβλήματα και την έλλειψη φροντίδας για την σχολική στέγη. Την στατικότητα του κτιρίου, την στεγανότητα της οροφής, την ελλιπής συντήρηση και την αναγκαιότητα συντήρησης και επισκευών.

Ο βουλευτής ζήτησε κατάλογο με τις ζημιές και τα κτιριακά προβλήματα του σχολικού συγκροτήματος, προκειμένου να καταθέσει ερώτησηκαι σε δεύτερο χρόνο να επιδιώξει συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας ζητώντας πρόσθετη χρηματοδότηση.