Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκτός με Σαρακηνούς η ΑΕΛ, εντός με Μ. Αλέξανδρο ο ΟΦΑΜ

Γ Εθνική
12 Nov 2021 / 16:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική η «Βασίλισσα του Νότου» ΑΕ Λευκίμμης θα αγωνιστεί εκτός έδρας, αυτή τη φορά αντίπαλός της η Θύελλα Σαρακηνών στην Πέλλα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για 2η συνεχόμενη αγωνιστική η «Βασίλισσα του Νότου» ΑΕ Λευκίμμης θα αγωνιστεί εκτός έδρας, αυτή τη φορά αντίπαλός της η Θύελλα Σαρακηνών στην Πέλλα. Η ομάδα της Λευκίμμης θα επιδιώξει να πάρει την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην ουραγό του Ομίλου που δεν έχει πάρει βαθμό ως τώρα και λογικά θα τα δώσει όλα. Δύσκολο ματς, αλλά η ΑΕΛ μπορεί. Στο παιγνίδι διαιτητής θα είναι από την Χαλκιδική ο Στ. Δημητριάδης και βοηθοί του από την ίδια ΕΠΣ ο Δ. Κώστογλου και ο Ι. Κούρας.

Ο ΟΦΑΜ θα αγωνιστεί ξανά εντός έδρας, αντίπαλός του ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, μια ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Η Κερκυραϊκή ομάδα χρειάζεται και μπορεί να πάρει το τρίποντο, παρ΄ ότι και πάλι θα έχει απουσίες. Ο κόσμος μπορεί να την βοηθήσει και ελπίζουμε αυτή τη φορά να είναι ακόμη περισσότερος. Στο ματς αυτό διαιτητής θα είναι ο Δ. Χατζηπαναγιώτου από τα Γιάννενα και από την ίδια ΕΠΣ ο πρώτος βοηθός Σ. Πάνου, ενώ ο 2ος βοηθός θα είναι από την Άρτα.
 
Πρόγραμμα (4ης αγων) 
Κυριακή 14/11/2021 ώρα 15.00
Μακεδονικός – Κτηνοτροφικός Αστέρας
Εδεσσαϊκός – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης
Θύελλα Σαρακηνών – ΑΕ Λευκίμμης
ΟΦΑΜ -  Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας
Ποσειδών Μηχανιώνας – Ηρακλής Αμπελοκήπων
ΦΣ Κοζάνη – Γιαννιτσά  
 
Βαθμολογία (3 αγων.)
Μακεδονικός                           9
ΑΕΠ Κοζάνης                          9
ΑΣ Γιαννιτσά                           7
Εδεσσαϊκός                             6
Ποσειδών Μηχανιώνας           6
ΟΦ. Αγίου Ματθαίου               4
Ηρακλής Αμπελοκήπων          3
Αστέρας Καληράχης               2
ΦΣ Κοζάνη                              2
ΑΕ Λευκίμμης                          1
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας         1
Θύελλα Σαρακηνών                0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια