Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας: Αποτελέσματα διαφημιστικής καμπάνιας

Αντιδήμαρχος Τουρισμού
10 Nov 2021 / 14:00

Αναφορά αποτελεσμάτων προσέγγισης και απόδοσης των βασικών αγορών του εξωτερικού που προσεγγίστηκαν

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γραφείο Αντιδημάρχου Τουρισμού). Ανταποκρινόμενος στις παγκόσμιες τάσεις της αγοράς και την ψηφιακή μεταστροφή του κοινού (ενδεικτικά 2,85 δισεκατομμυρια καθημερινοί χρήστες στο facebook ‘πηγή:’Wikipedia 2021’’), ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων επένδυσε στην χορηγούμενη διαφήμιση και την προβολή του προορισμού μέσω φωτογραφιών, βίντεο και live streaming στα social media.

Στο πλαίσιο του απολογισμού αυτών των δράσεων προβολής, ο Δήμος παραθέτει την αναφορά αποτελεσμάτων προσέγγισης και απόδοσης των βασικών αγορών του εξωτερικού που προσεγγίστηκαν.

Να σημειωθεί ότι στη διαφημιστική αυτή προσπάθεια του Δήμου για προβολή της Κέρκυρας, υπήρξε δυστυχώς μία διακοπή 5  περίπου μηνών (Διάγραμμα 3), λόγω ένστασης-καταγγελίας, η οποία όπως αποδείχθηκε αρμοδίως ότι δεν ευσταθούσε. 

Τα αποτελέσματα της διαφημιστικής καμπάνιας του προορισμού έχουν ώς εξης:


 



Σε περίπτωση που παρουσιαστεί επιθυμία εκτενέστερης ανάλυσης των αποτελεσμάτων, ειδικότερα στους επαγγελματίες του χώρου, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείου τουρισμού του δήμου στο e-mail: [email protected].

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού       

Παναγιώτης Βαρούχας