Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκαινιάστηκε η δράση «Το Μουσείο πάει Σχολείο»

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
26 Οκτωβρίου 2021 / 16:53

Την ημέρα της εθνικής εορτής, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ο χώρος θα είναι ανοιχτός κατά τις ώρες 10:00 - 14:00.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα εγκαίνια της δράσης του Πολεμικού Μουσείου "Το Μουσείο πάει Σχολείο" πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τρίτης 26 Οκτωβρίου, παρουσία της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, του Προέδρου της Πινακοθήκης Σπύρου Μωραΐτη, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Χρυσούλας Τόμπρου και της Προέδρου της τοπικής επιτροπής "Ελλάδα 2021" Νότας Ψαροπούλου.
 


Το Πολεμικό Μουσείο εκπροσώπησε ο Υποστράτηγος Αριστομένης Κράγκαρης, ενώ το παρών έδωσαν ο Διοικητής του ΝΑΣΚΕ, Αντιπλοίαρχος Θεόδωρος Δημητρακόπουλος και ο Υποδιοικητής, Πλωτάρχης Κων/νος Βλάχος.
Τα εκθέματα συνοδεύουν από το Πολεμικό Μουσείο η Πλωτάρχης Ελένη Σκανδάλη και ο Επιλοχίας Αντώνης Καραπέτσας, ενώ η ξενάγηση πραγματοποιείται από τον Στρατιώτη Πεζικού - Ιστορικό, Χρήστο Ζώη.
 
Η δράση που πραγματοποιείται στην Αίθουσα Τέχνης της Πινακοθήκης Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων (Κήπος του Λαού) θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, 10:00 - 16:00.
Την ημέρα της εθνικής εορτής, Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, ο χώρος θα είναι ανοιχτός κατά τις ώρες 10:00 - 14:00.


 
Η επίσκεψη πραγματοποιείται με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων (επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test και χρήση μάσκας) και τήρηση αποστάσεων. Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομαδική επίσκεψη, είναι δέκα (10).