Κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού για εθελοντές στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού για εθελοντές στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Οι εθελοντές θα εκπαιδευθούν και θα πιστοποιηθούν δωρεάν από τους εκπαιδευτές και τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

25
Οκτωβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμος του Βορρά, προσκαλεί τις δημότισσες και τους δημότες να ανταποκριθούν στο αίτημα  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Περιφερειακoύ Τμήματος  Κέρκυρας, για  τη νέα τάξη εθελοντών  η οποία θα ξεκινήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Οι εθελοντές θα εκπαιδευθούν και θα πιστοποιηθούν δωρεάν από  τους εκπαιδευτές και τα στελέχη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στάδια:

Στάδιο 1): Δήλωση  συμμετοχής στα τηλέφωνα :
•6978614699 Σπυριδούλα Κόκκαλη Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχεσεων &
•6974466941 Γιώργος Μαυρόπουλος Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.
Στάδιο 2): Παρακολούθηση μαθημάτων στα πλαίσια της εκπαίδευσης στα γραφεία του ΠΤΕΕΣ Κέρκυρας ( Ελευθερίου Βενιζέλου 2 ,στα παλιά ΚΤΕΛ- τηλ. 26610 28268)

Βασική προϋπόθεση: α) για την συμμετοχή στα μαθήματα: οι ενδιαφερόμενοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και β) για την απόκτηση της πιστοποίησης: η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων.

Διάρκεια εκπαίδευσης : 30 ώρες
Μετά τη λήξη της βασικής εκπαίδευσης των 30 ωρών οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να  ακολουθήσουν ειδικότητες που αφορούν στην: Yγεία, Κοινωνική Πρόνοια, Σαμαρειτών- Διασωστών – Ναυαγοσωστών.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ