Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με το δεξί ο ΟΦΑΜ, 3-2 την Θύελλα Σαρακηνών

γ εθνικη
24 Οκτωβρίου 2021 / 18:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Παρ΄ ότι δεν είναι έτοιμος όπως θα ήθελε ο Σάββας Σιδερόπουλος ο ΟΦΑΜ, λόγω των τεσσάρων μεταγραφικών κινήσεων τέλος Σεπτέμβρη και αρχές Οκτώβρη ομάδα του Αγ. Ματθαίου έδειξε ότι έχει μέταλλο και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Θύελλα Σαρακηνών από την Πέλλα έφυγε ηττημένη  από την Κέρκυρα αφού ο ΟΦΑΜ πήρε το τρίποντο με 3-2.
Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς σε 10 λεπτά, αφού στο 15΄ο Γωνιάδης με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0, στο 20΄ ο Πέριτς από κοντά έκανε το 2-0 και στο 25΄ο Χαρδαλιάς με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η χαλάρωση των παικτών του ΟΦΑΜ έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο 31΄με τον Γκέσιο και στο 45΄ με τον Τούφα.
Στο β΄ μέρος ο ΟΦΑΜ έκανε έξυπνο ματς, φρόντισε να μην δώσει δικαιώματα στον αντίπαλο και κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας με βαθμολογική αξία.
Διαιτητής: Ειρήνη Πιγγίου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) ενώ βοηθοί της θα είναι ο Δ. Μάνος και ο Αγ. Αθανασίου (ΕΠΣ Άρτας).
ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Γραμμένος, Ταμπάκου, Παπαδόπουλος Στ., Τσορμπατζίδης, Καμαρά, Σπίνουλας Σπ., Γωνιάδης, Σίλβα, Πέριτς, Χαρβαλιάς (έπαιξαν και οι Ανδριώτης Κ., Καρράς, Αμπατζίδης, Σούκερας).
 
Αποτελέσματα  (1ης αγων) 
ΟΦΑΜ-Θύελλα Σαρακηνών                           3-2
Ηρακλής Αμπελοκήπων-ΑΕΠ Κοζάνης           0-4
Γιαννιτσά-Κτην. Αστέρας Καληράχης             0-0
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων-Μακεδονικός 0-2
ΦΣ Κοζάνη-Εδεσσαϊκός                                  0-1
Ποσειδώνας Μηχανιώνας-ΑΕ Λευκίμμης      3-0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια