Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστίες Τόμπρου για την επιτυχή διεξαγωγή του Συνεδρίου για τον Ι.Καποδίστρια

ΤΟΜΠΡΟΥ
13 Οκτωβρίου 2021 / 15:00

Το κόστος της διοργάνωσης τριών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και του προαναφερόμενου συνεδρίου, ανήλθε συνολικά στο ποσό των 28.000 ευρώ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων επιθυμεί να εκφράσει δημόσια τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσοι εργάστηκαν και βοήθησαν για την επιτυχή διεξαγωγή του συνεδρίου με θέμα “Ι. Καποδίστριας, ο οραματιστής” που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας.

Η διεξαγωγή του εν λόγω διεθνούς συνεδρίου είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε τέτοιου είδους διοργάνωση στη γενέτειρα του μεγάλου Κυβερνήτη. Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της διοργάνωσης οφείλεται στη συμμετοχή σημαντικότατων συνέδρων τους οποίους επίσης το Τμήμα Πολιτισμού ευχαριστεί θερμά.


Επισημαίνεται, τέλος, ότι το κόστος της διοργάνωσης τριών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και του προαναφερόμενου συνεδρίου, ανήλθε συνολικά στο ποσό των 28.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Όλες οι εκδηλώσεις δε, είχαν ως κύρια θεματική τον Ι. Καποδίστρια.
 

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου σε δήλωσή της επισημαίνει ότι το Τμήμα Πολιτισμού θα συνεχίσει να καταβάλλει όλες τις δυνατές προσπάθειες προκειμένου να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δημότες.