Κύπελλο Ελλάδος (4η φάση) Πέμπτη 30/9 η κλήρωση για τη ΑΕ Λευκίμμης

Κύπελλο Ελλάδος (4η φάση) Πέμπτη 30/9 η κλήρωση για τη ΑΕ Λευκίμμης

Αυτή τη φορά στη διαδικασία θα πάρουν μέρος 23 ομάδες και θα βγουν 9 ζευγάρια, με 5 ομάδες να περνούν άνευ αγώνα στην 5η φάση.

29
Σεπτεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Τετάρτη 6 Οκτώβρη η «Βασίλισσα του Νότου» η ΑΕ Λευκίμμης καλείται να δώσει τον επόμενο αγώνα της για την 4η φάση του θεσμού και έχει αγωνία για την κλήρωση και τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει, αφού ανάλογα θα ξέρει και σε ποιο γήπεδο θα παίξει αυτή τη φορά.

«Την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30 θα διενεργηθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. η κλήρωση για τους αγώνες της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 6 Οκτωβρίου.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία θα καλυφθεί σε live streaming», αναφέρεται στην ενημέρωση της η ΕΠΟ.

Αυτή τη φορά στη διαδικασία θα πάρουν μέρος 23 ομάδες και θα βγουν 9 ζευγάρια, με 5 ομάδες να περνούν άνευ αγώνα στην 5η φάση. Συνολικά δηλαδή θα προκριθούν 14 σύλλογοι που θα συναντήσουν τους 10 της Σούπερ Λίγκας 1, αφού Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης θα μπουν στον θεσμό από την 6η φάση και ύστερα.

Αν η ΑΕΛ σταθεί τυχερή και περάσει χωρίς να δώσει αγώνα, όλα καλά, σε διαφορετική περίπτωση όπως λέει και η προκήρυξη του κυπέλλου θα εξαρτηθεί η έδρα ανάλογα με ποια ομάδα θα παίξει και σε ποια κατηγορία θα είναι. Αναφέρει για την 4η φάση… «Οι αγώνες είναι μονοί. Γηπεδούχος ομάδα είναι η ομάδα που κληρώνεται πρώτη. Σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Super League 2 με ομάδα της Γ΄ Εθνικής τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας της Γ΄ Εθνικής».

Ουσιαστικά όλα είναι ανοικτά έχουμε τις εξής περιπτώσεις για την ΑΕΛ.

1 Να περάσει χωρίς αγώνα
2 Να κληρωθεί με ομάδα Γ΄ Εθνικής εντός, θα παίξει στη Λευκίμμη 
3 Να κληρωθεί με ομάδα Γ΄ Εθνικής εκτός, θα παίξει στη έδρα της αντιπάλου
4 Να κληρωθεί με ομάδα της Super League 2, θα παίξει σαν γηπεδούχο σε γήπεδο με χόρτο, εκτός Κέρκυρας πάλι (πιθανόν στην Ανατολή Ιωαννίνων)
Το μεσημέρι της Πέμπτης θα ξέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΛ που και με ποια ομάδα θα αγωνιστούν. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ