Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, από ΕΠΣΚ, Πετριτή, Περιβόλι

ΑΕΛ
28 Σεπτεμβρίου 2021 / 15:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Δέκτης συγχαρητηρίων η ΑΕΛ για την τεράστια επιτυχία της

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τα συγχαρητήρια  του Αστέρα Πετριτή και της Αναγέννησης Περιβολίου, στην ΑΕ Λευκίμμης για την τεράστια επιτυχία της να αποκλείσει τον Απόλλωνα Πόντου στο θεσμό του κυπέλλου ήλθε και η ΕΠΣΚ να δώσει τα δικά της. Οι ανακοινώσεις:

ΕΠΣ Κέρκυρας

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, συγχαίρει τα μέλη της
διοίκησης, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και το φίλαθλο κοινό της ομάδας του σωματείου της δύναμης μας ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ για την πορεία τους στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς και για την πρόκριση τους στην 4 η φάση.
Τέτοιες επιτυχίες αναδεικνύουν την δυναμική του Κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.
Όλα δείχνουν ότι μετά από μια περίοδο αγωνιστικής απραξίας επανερχόμαστε δυναμικά.
Συγχαρητήρια σε όλους.

Αστέρας Πετριτή

«Ο Αστέρας συγχαίρει την ομάδα της ΑΕ Λευκίμμης για τη μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στον Απόλλων Πόντου. Ευχόμαστε στη συνδημότισσα ομάδα να εκπληρώσει κάθε στόχο της»!

Αναγέννηση Περιβολίου

«Συγχαρητήρια στην ΑΕ Λευκίμμης για την πρόκριση στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. ΑΕΛ – Απόλλων Πόντου (Καλαμαριάς) 2-1, με δυο γκολ ενός παίκτη που τίμησε τη φανέλα της Αναγέννησης. Μπράβο Τσέβα»!!!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια