Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστίες της «Μέλισσας» στους βετεράνους ποδοσφαιριστές Αστέρα, Ολύμπου, Κοζάνης και Λάρισας

Μέλισσα
21 Σεπτεμβρίου 2021 / 11:50

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας, οι Ωφελούμενοι και το Προσωπικό του ΚΔΗΦ "Μέλισσα"

εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους  βετεράνους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Κέρκυρας, του Ολύμπου, της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης και της ΑΕ Λάρισας που συμμετείχαν στο τουρνουά ποδοσφαίρου για την ενίσχυση  του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ», αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι το ποδόσφαιρο εκτός από αθλητικές διοργανώσεις πραγματοποιεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και κοινωνικές εκδηλώσεις, πολύ σημαντικές για τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν σήμερα οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


   
«Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αστέρα Κέρκυρας και τον εκπρόσωπό του κ. Κώστα Ελούλ που αφιέρωσαν για δεύτερη φορά  διοργάνωση του τουρνουά για την ενίσχυση της ΜΕΛΙΣΣΑΣ.

Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος κ.  Αλέκος Κυπριανός και το μέλος της ΕΕ κ. Νικόλας Πηλός, ενώ ο νέος του Τμήματος των εργαστηρίων της ΜΕΛΙΣΣΑΣ Γιώργος Πηλός προσέφερε στις Ομάδες τα γνωστά εύγεστα και υγιεινά κουλουράκια των εργαστηρίων.

Τέτοιες πράξεις αλληλεγγύης από ευαισθητοποιημένους πολίτες και φορείς ενδυναμώνουν τις δύσκολες προσπάθειες του Συλλόγου μας και μας χαροποιούν ιδιαιτέρως».

                                                             Με εκτίμηση

      Ο Πρόεδρος                                                                              Η   Γραμματέας 
  Ζουμπουλίδης Σπυρίδων                                                                 Κοντού Μαρία