17 σύγχρονοι καλλιτέχνες στην έκθεση της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης «γυμνό...»

17 σύγχρονοι καλλιτέχνες στην έκθεση της Κερκυραϊκής Πινακοθήκης «γυμνό...»

Έναρξη έκθεσης Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 20.00. Διάρκεια Έκθεσης έως 24 Οκτωβρίου 2021.

13
Σεπτεμβρίου / 2021

Η Κερκυραϊκή Πινακοθήκη παρουσιάζει 17 σύγχρονους καλλιτέχνες με έργα από τη Μόνιμη Συλλογή της, με αναφορά στο «γυμνό…». 

Αρχαιοτάτη προσέγγιση η μελέτη, καταγραφή και σπουδή του ανθρώπινου σώματος. Η κάθε εποχή άφησε τα δικά της αχνάρια στη μελέτη αυτή ανάλογα με την πολιτιστική, φιλοσοφική και κοινωνική αντίληψη του γυμνού. Ατελεύτητη και ανεξερεύνητη η έρευνα του ανθρώπινου σώματος, αυτό δείχνουν οι καταγραφές των καλλιτεχνών έως σήμερα.
Παρουσιάζονται οι καλλιτέχνες:
Τάνια Αγάθου, Πύρρος Αλεξόπουλος, Πηνελόπη Βολτέρρα, Στέφανος Γαστεράτος, Τάσος Δημητράς, Γιώργος Κουλούρης, Γιώργος Λευτεριώτης, Παναγιώτης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Μηλιώτης, Δημήτρης Μπογδάνος, Γρηγόρης Σαρακινός, Δημήτρης Σαρακινός, Δημήτρης Σοφιανός , Κώστας Τόμπρος, Σπύρος Τρούσας, Fernanda Facciolli, Giorgio Turchetti.

Για την ασφάλεια όλων, η Πινακοθήκη λειτουργεί με ελεγχόμενο αριθμό επισκεπτών τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55400, για την είσοδό σας στο Μουσείο παρακαλείστε να επιδείξετε ένα από τα εξής έγγραφα:

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού
- Πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 6 μήνες από τη διάγνωση
- Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών

Η παραπάνω υποχρέωση περιλαμβάνει ανηλίκους από 12 ετών και άνω.

Διάρκεια έκθεσης 15/09/2021- 24/10/2021
Αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων Κερκυραϊκής Πινακοθήκης
Ιωάννου Θεοτόκη 77
τηλέφωνο: 2661041085 email: [email protected]