Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συλλήψεις για μέθη και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

αστυνομία
09 Σεπτεμβρίου 2021 / 11:36

Συνελήφθησαν 3 άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε Ζάκυνθο, Κέρκυρα και Κεφαλονιά και 5 άτομα που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ - ΓΕΠΑΔ Ι.Ν.). Συνελήφθησαν, το τελευταίο 24ωρο στη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά, από αστυνομικούς των αντίστοιχων Τμημάτων Τροχαίας, τρία (3) άτομα, για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Ειδικότερα, στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο εντοπίστηκε αλλοδαπός, να οδηγεί ι.χ.ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, στην πόλη της Κέρκυρας, εντοπίστηκε ημεδαπός, να οδηγεί μοτοποδήλατο υπό την επήρεια μέθης.
Τέλος στην Κεφαλονιά, διαπιστώθηκε ημεδαπός, εμπλεκόμενος σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγό υπό την επήρεια μέθης.  Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια  Εισαγγελική Αρχή.
Επίσης συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό.
Συνελήφθησαν, χθες (08.09.2021), στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.
Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, εντοπίστηκαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
Σε μία ακόμη περίπτωση στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, αλλοδαπός, ο οποίος, με τη χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου, επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.