Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεάν σχολικά είδη από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών Κέρκυρας

Δωρεά
08 Σεπτεμβρίου 2021 / 17:55

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών Κέρκυρας, ανταποκρίθηκε με προθυμία στο αίτημα της Δημάρχου και των πολύτεκνων οικογενειών του Δήμου,

και προσέφερε  δωρεάν σχολικά είδη  και τσάντες  καθώς και 10% έκπτωση σε όλα τα σχολικά είδη για τις οικογένειες αυτές.

Η κ. Υδραίου ευχαρίστησε το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών για τη διάθεση προσφοράς προς την τοπική μας κοινότητα, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι η κίνηση αυτή αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο των κερκυραϊκών καταστημάτων, τα οποία οφείλουμε  να υποστηρίζουμε προς όφελος της ίδιας της  τοπικής μας οικονομίας .

Η Δήμαρχος, ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Συλλόγου Πολυτέκνων Κέρκυρας όσον αφορά στην κάλυψη βασικών σχολικών ειδών των παιδιών που για πρώτη φορά εντάσσονται στην μαθητική κοινότητα, απευθύνθηκε στον  Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών Κέρκυρας και ζήτησε τη συνδρομή τους για την ανάπτυξη ενός δικτύου αλληλεγγύης και υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας και των ευάλωτων της ομάδων με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης, που έγινε σήμερα στο  Ιστορικό Δημαρχείο  οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών δήλωσαν χαρακτηριστικά: “Βρισκόμαστε στις γειτονιές της πόλης και σε χωριά της Κέρκυρας, εκτελώντας όχι μόνο ρόλο οικονομικό, αλλά κυρίως κοινωνικό, παρέχοντας στους συμπολίτες μας πηγές πολιτισμού και τέχνης μέσα από την ιδιότητα των Βιβλιοπωλείων μας, ενώ είμαστε πάντοτε και αφανώς παρόντες στις εκάστοτε οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες των συμπολιτών μας».

Στη συνάντηση παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου, o Πρόεδρος του Συλλόγου Βιβλιοχαρτοπωλών Κέρκυρας κος Ματθαίος Γισδάκης,  ο Αντιπρόεδρος Ιωνάς Ζάϊντελ καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Κέρκυρας: Aλέξανδρος Κότσης – Αντιπρόεδρος, Σπύρος Βερναρδάκης  - Γραμματέας και Γιώργος Αρμενιάκος – Ταμίας.