Τεστ αντισωμάτων ζητούν από εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κέρκυρας (έγγραφο)

Τεστ αντισωμάτων ζητούν από εργαζόμενους του Νοσοκομείου Κέρκυρας (έγγραφο)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τεστ αντισωμάτων ζητά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας από μικρό αριθμό εργαζομένων, τόσο νοσηλευτές όσο και γιατρούς.

08
Σεπτεμβρίου / 2021

Σε έγγραφο που τους επιδόθηκε υπηρεσιακά, ορισμένοι εργαζόμενοι καλούνται να προσέλθουν στο Ιατρείο των Εργαστηρίων για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος αντισωμάτων για Covid-19. Ο έλεγχος ανίχνευσης αντισωμάτων είναι αυτός που αποδεικνύει ότι κάποιος έχει εμβολιαστεί ή έχει νοσήσει.

Όπως αναφέρει το έγγραφο, «ο έλεγχος των αντισωμάτων είναι υποχρεωτικός, έχει γίνει και γίνεται με απόφαση της Διοίκησης σε όλους τους εργαζομένους». 

Ωστόσο εργαζόμενοι του Νοσοκομείου που μίλησαν στην "Ε", αναφέρουν ότι το έγγραφο δεν έχει επιδοθεί σε όλους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, μετά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί πανελλαδικά για εμβολιασμούς «μαϊμού», επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τις όποιες υποψίες πλανώνται ως φήμες για το Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Η πρόεδρος του Ενιαίου Σωματείου Εργαζομένων Ντίνα Ιωάννου, έθεσε το θέμα και στη σύσκεψη που έγινε την Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο, και όπως τονίζει στην "Ε" θεωρεί ότι οι κλήσεις αυτές είναι στοχοποιημένες για λόγους που θα ζητήσει ως σωματείο να πληροφορηθεί.  

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ