Γ΄ Εθνική: Φιλική νίκη της ΑΕΛ, 2-0 τον ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική: Φιλική νίκη της ΑΕΛ, 2-0 τον ΟΦΑΜ

Οι σκόρερς του ματς Β. Τσεβανέδης και Λ. Κωστακιώτης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μόλις δυο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος και ενώ η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει ούτε Ομίλους,

06
Σεπτεμβρίου / 2021

ενώ δεν έχει γίνει και κλήρωση, οι ομάδες του νησιού μας που μετέχουν, έδωσαν φιλικό αγώνα προετοιμασίας την Κυριακή στο γήπεδο της Λευκίμμης.

Ένα ματς που έρχεται μια εβδομάδα μετά από τις υποχρεώσεις των ομάδων για το θεσμό του κυπέλλου εκεί που συνεχίζει η ΑΕΛ (νίκησε 3-2 τον Ατρόμητο Παλαμά), ενώ αποκλείστηκε ο ΟΦΑΜ (έχασε 0-1 από τον Θησέα Αγριάς Βόλου). Ο Αντώνης Δρακόπουλος και ο Σάββας Σιδερόπουλος είδαν αυτό που ήθελαν και έχουν μπροστά τους χρόνο για να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους.

Η ΑΕ Λευκίμμης έδειξε πιο έτοιμη, έδειξε πιο ομάδα, είχε ρυθμό, νίκησε δίκαια με 2-0, θα μπορούσε το σκορ να είναι και μεγαλύτερο και έχει εναλλακτικές λύσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι κράτησε όλο τον περσινό κορμό της ομάδας και έκανε στοχευόμενες κινήσεις ενίσχυσης.

Από την πλευρά του ο ΟΦΑΜ, δεν έπεισε, έδειξε αδυναμίες, κυρίως στην ανάπτυξη, έχοντας πολλά νέα παιδιά, θέλει δουλειά ακόμη. Βέβαια έχασε τη μισή «βασική» ομάδα και με τα πολλά νέα παιδιά θέλει χρόνο για να φτάσει σε επιθυμητό επίπεδο, ενώ ανοικτό παραμένει να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Η ΑΕΛ νίκησε με γκολ που πέτυχε ένα σε κάθε ημίχρονο. Ο Τσεβανέδης στο 11΄με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, ενώ ο Κωστακιώτης στο 77΄ με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-0. Ο ΟΦΑΜ με λίγες τελικές, τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε στο 0-0 με τον Γωνιάδη. Με παίκτη λιγότερο έπαιξε ο ΟΦΑΜ από το 64΄.     

Διαιτητές: Καββαδίας, Σατκλίφ, Μερκούρης.
ΑΕ Λευκίμμης (Α. Δρακόπουλος): Βάτζιος, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Πουλημένος, Ματσοβίλα, Θεοδωράκης, Τσεβανέδης, Ντεσάρντ, Τσολάκης, Λαντσάι, Λαπόρτα (έπαιξαν και οι Κυπτίου, Γαστεράτος, Βλάσσης Χρ., Βασιλάκης, Γαρδικιώτης, Σμοϊλης).
ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Καρράς, Γραικός, Παπαδόπουλος, Ταμπάκου, Σπίνουλας Σπ., Ανδριώτης, Γραμμένος, Χαρβαλιάς, Γωνιάδης, Μποζίκης (έπαιξαν και οι Αμπατζίδης, Μαγγώνης, Σούκερας, Τσακαλίδης, Βρυώνης, Πετράκης, Αρμενιάκος).
Φωτο 6_9 tsevanedis + 6_9 kostakiotis


Ανταπόκριση: Μιχ. Γραμμένος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ