Μίλησαν για συνεργασίες οι διοικήσεις Ολύμπου και ΑΟ Κέρκυρα

Μίλησαν για συνεργασίες οι διοικήσεις Ολύμπου και ΑΟ Κέρκυρα

Διακρίνονται από αριστερά ο Ι. Χονδρογιάννης, ο πρόεδρος του ΑΟΚ Γ. Κολυτάς και του Ολύμπου Δ. Σφήκας και δεξιά είναι ο Φ. Βλαχόπουλος.

Tους αξίζουν συγχαρητήρια που βρέθηκαν για συνάντηση συζήτηση στο γήπεδο του Ολύμπου, τα είπαν και ξέρουν ότι μαζί μπορεί να βαδίσουν σε πολλά κοινά σημεία, έτσι ώστε να βοηθηθεί το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

03
Σεπτεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί «ιστορικά» να υπήρχε μια «κόντρα» που σε πολλές περιπτώσεις ήταν ευγενής άμιλλα ανάμεσα στα δυο κορυφαία σωματεία του νησιού, τον Όλυμπο και τον ΑΟ Κέρκυρα, αλλά ζούμε σε άλλη εποχή, όπου η ανάγκη συνεννόησης, συνεργασίας, κοινωνικότητας για το κοινό καλό μπαίνει μπροστά και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που διοικούν πλέον τους δυο πιο ιστορικούς συλλόγους του νησιού το ξέρουν και το κάνουν πράξη. 

Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι «διοικήσεις» έρχονται «αντιμέτωπες» μόνο σε αγώνες παλαιμάχων, αφού πολλές φορές για φιλανθρωπικό σκοπό ενώνουν τις δυνάμεις τους και στηρίζουν μια προσπάθεια.  Έτσι τους αξίζουν συγχαρητήρια που βρέθηκαν για συνάντηση συζήτηση στο γήπεδο του Ολύμπου, τα είπαν και ξέρουν ότι μαζί μπορεί να βαδίσουν σε πολλά κοινά σημεία, έτσι ώστε να βοηθηθεί το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

Αφορμή ίσως το γήπεδο όπου ο ΑΟ Κέρκυρα, μετά την άθλια κατάσταση που έχει το ΕΑΚΚ, πρέπει να βρει 2 έδρες (σύμφωνα με τον κανονισμό) για τους εντός έδρας αγώνες και επέλεξε το γήπεδο του Ολύμπου να το δηλώσει σαν 2η. Ειπώθηκαν αρκετά μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, άλλωστε ο πρόεδρος του ΑΟ Κέρκυρας κ. Γ. Κολυτάς έχει φορέσει και τη φανέλα του Ολύμπου, ενώ ο προπονητής και παλιά δόξα της ομάδας κ. Ι. Χονδρογιάννης ήταν παρών, όπως και ο κ. Φ. Βλαχόπουλος από την πλευρά του Ολύμπου. 
 
Η ανακοίνωση
 
Συνάντηση στα γραφεία του ΑΠΣ Όλυμπος, έγινε συνάντηση, μεταξύ μελών του Δ.Σ. της ομάδας μας και μελών του Δ.Σ. του ΑΟ Κέρκυρα, μέσα σε καλό κλίμα και διάθεση, ανάμεσα στις δυο πλευρές. 
Ανάμεσα σε αυτά που συζητήθηκαν ήταν 

1 Το αίτημα του ΑΟ Κέρκυρα για χρήση του γηπέδου του Ολύμπου σαν 2η έδρα, όπως προβλέπεται.

2 Ένα πλαίσιο συνεργασίας των δυο ομάδων σε αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό επίπεδο.

Η διοίκηση του Ολύμπου απάντησε θετικά για την παραχώρηση του γηπέδου. 
Τα υπόλοιπα θέματα συνεργασίας θα αξιολογηθούν από τους δυο συλλόγους και θα ξεκινήσουν οι δράσεις. Σ εαυτές τις δύσκολες εποχές και συνθήκες για όλους, ελπίζουμε ότι η συνεργασία αυτή θα φέρει αποτελέσματα και θα αντέξει στις προκλήσεις και στο χρόνο.
Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Όλυμπος

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ