Κρίκετ: Διεθνές φεστιβάλ 2021 - Αρχίζει το πρωτάθλημα την Κυριακή

Κρίκετ: Διεθνές φεστιβάλ 2021 - Αρχίζει το πρωτάθλημα την Κυριακή

Όπως ενημέρωσε η ΕΛΟΚ με δελτίο τύπου, ξεκίνησε το διεθνές Φεστιβάλ για το 2021, με αγώνα ανάμεσα στη Μικτή Κέρκυρας και την Αγγλική ομάδα Herfrord C. College και θα συνεχιστεί με δυο αγώνες το Σαββατοκύριακο, ο ένας μάλιστα θα διεξαχθεί στην Κ. Πλατεία το Σάββατο.

02
Σεπτεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παράλληλα θα έχουμε έναρξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος ανοικτού χώρου Τ20, (με τον αγώνα Δέκαθλο -ΓΕ Θιναλίου), στο οποίο θα πάρουν μέρος πέντε (5) ομάδες και θα ολοκληρωθεί το Δεκέμβρη, με μονούς αγώνες που θα γίνουν όλοι στο γήπεδο της Μαρίνας Γουβιών.
 
Η ανακοίνωση
  
«Με επιτυχία για τη μικτή ομάδα της Κέρκυρας άνοιξε η σεζόν του Διεθνούς Φεστιβάλ Κρίκετ 2021 στις 16:00  στο γήπεδο της Μαρίνας των Γουβιών.
Η μικτή ομάδα της Κέρκυρας επικράτησε της Αγγλικής ομάδας HERFRORD C. COLLEGE με σχετική άνεση μετά από έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα.

Στη μικτή ομάδα συμμετείχαν οκτώ (8) Έλληνες αθλητές εκ των οποίων οι πέντε (5) είναι αθλητές νέας γενιάς: Γαστεράτος Σπύρος, Ζώτος Θωμάς, Μανάτος Αλκίνοος, Μουρίκης Νικόλαος, Μπάρδης Ηλίας και Γαλάνης Γεώργιος.
Η αγγλική ομάδα σκόραρε 77 runs στα 17,4 overs με 10W. Η μικτή ομάδα Κέρκυρας υπερκάλυψε τα 77 runs που ήταν ο στόχος κάνοντας 81 runs στα 14 overs με 5W.

Από τη HERFRORD C.C. ο B. Church 18 runs ο L. Ignatius 17 runs.
Από τη νικήτρια ομάδα σκόραραν ο Αναστάσιος Μανούσης 27 runs (retired) και ο Γαστεράτος Σπύρος 17 runs (retired).
Το Διεθνές Φεστιβάλ συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο και την Κυριακή ξεκινάει το Πρωτάθλημα Τ20 Ανδρών.

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι οι παρακάτω:
Κ. Πλατεία - Σάββατο 4/9/2021: 
Μικτή - Cipa 16.00 (Τ20)
Γηπ. Μαρίνας - Κυριακή 5/9: 
ΑΟΠ Το Δέκαθλο - ΓΕΘ ώρα 10.00 (Τ20) πρωτάθλημα ανδρών 
Μικτή - Cipa ώρα 15.00 (30 ovres)

Σημαντική θα είναι η παρουσία του Αndrew Wright ICC Development Manager Europe  ICC Europe  (England and Wales Cricket Board), ο οποίος θα παρευρεθεί για πρώτη φορά στη Κέρκυρα και θα παρακολουθήσει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ