Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Φαίακα ο Μαυροβούνιος Emir Djulovic

Χάντμπολ
25 Αυγούστου 2021 / 17:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μένει κάτι λιγότερο από ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1, εκεί όπου ο Φαίακας θα αγωνιστεί

για 3η σερί σεζόν φέτος και οι παίκτες δουλεύουν πολύ σκληρά στις προπονήσεις για να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα. Ένας Φαίακας που ως χθες είχε ενισχυθεί με μόνο Κερκυραίους αθλητές, αλλά όταν οι ανάγκες για συγκεκριμένες θέσεις δεν μπορούν να καλυφθούν, λογικό είναι να ψάξει η διοίκηση, σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, λύσεις.

Σε μια τέτοια κίνηση προχώρησε για να καλύψει τη θέση του αριστερού ίντερ, εκεί όπου επέλεξε να φέρει τον 20χρονο Μαυροβούνιο Emir Djulovic. Και φυσικά ανάλογα με τις ανάγκες που έχει η ομάδα και κρίνει ο προπονητής, η διοίκηση θα προσπαθήσει να ενισχύσει την ομάδα η οποία και φέτος βάζει σαν πρωταρχικό στόχο την παραμονή της και σίγουρα μια καλύτερη πορεία σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές.  
 
Η ανακοίνωση: «Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Emir. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Emir Djulovic. Ο Emir είναι γεννημένος 22/02/2001, κατάγεται από το Μαυροβούνιο, έχει ύψος 2.02 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ. Στο παρελθόν έχει παίξει στις εξής ομάδες: HC Rudar και UHC TULLN».

Ο Μαυροβούνιος σε δηλώσεις του για την ομάδα μίλησε για πολλές δυνατότητες της: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα για να παίξω στην πρώτη κατηγορία στο ελληνικό πρωτάθλημα και υπέγραψα το συμβόλαιο με αυτήν την ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να παίξω για το Φαιακα. Νομίζω ότι έχουμε πολλές δυνατότητες και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να προσπαθήσω και να ωφελήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Η χημεία είναι καλή στις προπονήσεις, οι συμπαίκτες είναι εξαιρετικοί. Το μόνο που απομένει είναι να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια