Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα το προάστιο του Ανεμόμυλου

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
10 Αυγούστου 2021 / 10:57

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο περσινός διαγωνισμός με θέμα την ανάδειξη του προαστίου του Ανεμομύλου,το φετινό θέμα θα είναι λίγο πιο γενικό και πιο απαιτητικό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Ανεμόμυλου σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Κέρκυρας, διοργανώνει διαγωνισμό ερασιτεχνικής φωτογραφίας με θέμα το προάστιο του Ανεμόμυλου. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως το  τέλος Αυγούστου 2021.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε ο περσινός διαγωνισμός με θέμα την ανάδειξη του προαστίου του Ανεμομύλου,το φετινό θέμα θα είναι λίγο πιο γενικό και πιο απαιτητικό και θα έχει τον τίτλο:  ΓΡΑΜΜΕΣ/LINES!
Οι γραμμές υπάρχουν παντού,στον ορίζοντα,στα κτίρια,στη θαλασσα,στον ουρανό,στα καράβια.Πολλες βλέπουμε και πολλές φανταζόμαστε!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται με συμπλήρωση ειδικής φόρμας που θα μπορείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονικά  στέλνοντας email στη διεύθυνση: [email protected] και να την επιστρέφετε συμπληρωμένη.

Εναλλακτικά μπορείτε να παραλάβετε   την αίτηση  από το Γραφείο (ιατρείο) του κ.Βασίλη Πανδή, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10 και ώρες 9-2.(τηλ 6944520720).Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να προσκομίσει μέχρι 10 (δέκα) φωτογραφίες.Καταληκτική ημερομηνία είναι η Παρασκευή 27 Aυγούστου 2021.Γίνονται δεκτές  οι φωτογραφίες με κινητό τηλέφωνο. Οι φωτογρφαφίες στην πρώτη φάση  πρέπει να είναι σε μορφή jpeg μέχρι 1000-1200 dpi και να σταλούν σε ένα φακελο με μαιηλ και να υπάρχει το όνομα και τηλέφωνο του αποστολέα.

Οι φωτογραφίες μπορεί να έχουν την επεξεργασία που επιθυμεί ο φωτογράφος και μπορεί να έχουν και αρίθμηση..Αργότερα θα ζητηθούν οι καλύτερες σε πλήρη ανάλυση και θα επικοινωνήσουμε.Εχει οριστεί  τριμελής κριτική επιτροπή η οποία θα επιλέξει τις 20 καλύτερες και θα τις προετοιμάσει για εκτύπωση.Οι φωτογραφίες μπορούν να αποστέλλονται με email στις διευθύνσεις:ultradoc61@gmail.com , [email protected] και [email protected].

Εναλλακτικά θα παραλαμβάνονται σε στικάκι ή κάρτα μνήμης το Σάββατο 28 Αυγούστου και ώρες 6-8 μμ, στο Φλαγγίνειο Πολιτιστικό Κεντρο ,(Παραλιακή Λεωφόρος Δημοκρατίας,Ανεμόμυλος).

Θα επιλεγούν οι 20 καλύτερες φωτογραφίες οι οποίες θα εκτεθούν και θα βραβευτούν οι 3 πρώτες. Επίσης θα δοθούν έπαινοι.