Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπιάγκης: Στα εθνικά θέματα δεν χωράει κομματική εκμετάλλευση

Δημήτρης Μπιάγκης
03 Αυγούστου 2021 / 16:18

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για τη δημιουργία στρατιωτικού φυλακίου στους Οθωνούς, ο βουλευτής Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής Δημήτρης Μπιάγκης δηλώνει:

Η Ελληνική Σημαία κυματίζει πλέον περήφανα στο ακριτικό Φυλάκιο των Οθωνών κι αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε, παρά να μας γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια!

Στους Οθωνούς, σήμερα, στο ΒΔ άκρο της χώρας μας, γίναμε μάρτυρες και πάλι, σ’ ένα ακόμα επικοινωνιακό επεισόδιο από το συνεχιζόμενο σήριαλ της γνωστής γαλάζιας παράστασης, όπου με προσήλωση στο κομματικό της προφίλ υποβάθμισε, μείωσε και αλλοίωσε για να οικειοποιηθεί ουσιαστικά τη δημιουργία του Στρατιωτικού Φυλακίου των Οθωνών.

Την ώρα που θα έπρεπε τέτοιες εθνικές – πολιτικές πρωτοβουλίες να σηματοδοτούν την ομοθυμία της τοπικής μας κοινωνίας για την εν λόγω θετική εξέλιξη, τα «εγκαίνια» στους Οθωνούς αφήνουν πίσω τους ένα φωτογραφικό αφιέρωμα με φόντο την ελληνική σημαία, όπου η πανστρατιά των γαλάζιων στελεχών του νησιού θυμίζει προεκλογικό φυλλάδιο υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος.

Ας πιστωθούν τη δημιουργία του φυλακίου, αλλά ας σταματήσουν επιτέλους την κομματική εκμετάλλευση τουλάχιστον με τα εθνικά θέματα.