Χάντμπολ: Δήλωση συμμετοχής ως 31/7 και βασικές αλλαγές

Χάντμπολ: Δήλωση συμμετοχής ως 31/7 και βασικές αλλαγές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαίακας που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παίξει στην Handball Premier, φρόντισε να γεμίσει το ρόστερ του

27
Ιουλίου / 2021

με Κερκυραίους αθλητές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν χρειαστεί και κάποια ενίσχυση εκτός νησιού δεν θα το κάνει.
Ήδη ο σχεδιασμός προχωράει με τον Κ. Μιχαλάκη να συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας, ενώ υπάρχει αισιοδοξία τόσο για τη σεζόν που έρχεται όσο και για τις επιλογές που έχει κάνει η ομάδα.  

Από την Ομοσπονδία τα σωματεία πήραν τη Γενική Προκήρυξη των πρωταθλημάτων για την περίοδο 2021-2022, κάτι που ενδιαφέρει την ομάδα, αφού πέραν του πρωταθλήματος έχει να σκεφτεί και τον θεσμό του κυπέλλου και για το γυναικείο τμήμα, αν αποφασιστεί να πάρει μέρος.

Με βάση την προκήρυξη, οι δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα Handball Premier – A1 Γυναικών, Α2 Ανδρών και στα Κύπελλα Ανδρών - Γυναικών, θα πρέπει να σταλούν στην ΟΧΕ έως τις 31/7/2021.
Υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές που έχουν μπει στην προκήρυξη και έχουν να κάνουν με τους προπονητές – αθλητές και με τον γιατρό αγώνα.
Με βάση αυτές:

  1. Ένας εν ενεργεία αθλητής ο οποίος κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή, δύναται κατ’ εξαίρεση να ασκεί το επάγγελμα του προπονητή:
    Α) σε άλλη κατηγορία από αυτήν, στην οποία συμμετέχει ως αθλητής
    Β) σε Ακαδημίες
    Γ) σε ομάδες αντίθετου φύλλου με αυτόν φύλλου οποιασδήποτε κατηγορίας
  2. Σε περίπτωση που τα γηπεδούχα σωματεία δεν έχουν γιατρό, ο αγώνας δεν θα διεξάγεται και θα κατακυρώνεται με σκορ 10-0 και βαθμούς 2-0 υπέρ του αντίπαλου σωματείου.
Δεν υπάρχει βέβαια καμιά αναφορά για την Α2 γυναικών που ενδιαφέρει τη γυναικεία ομάδα του Φαίακα, ενώ λεπτομέρειες για τα πρωταθλήματα θα δοθούν στις ομάδες τις επόμενες μέρες.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ