Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε ο ΟΦΑΜ με τον Παπαδόπουλο

Γ΄ Εθνική
27 Ιουλίου 2021 / 16:37
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Τόλης Παπαδόπουλος αποτέλεσε πέρσι το ισχυρό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΟΦΑΜ με τον Κώστα Γραικό

και δεν θα αλλάξει κάτι για τη σεζόν που έρχεται. Αυτό μετά την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς διοίκησης του ΟΦΑΜ ότι ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Να σημειώσουμε ότι ο 30χρονος Κιλκισιώτης αμυντικός έχει φορέσει και τη φανέλα της ΑΕ Λευκίμμης, ενώ έπαιξε και σε Πανελευσινιακό, Εθνικό Γαζώρου και Παλαιοχώρα Χανίων.

Η ανακοίνωση: «Ο Όμιλος ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας του και για την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν με τον αμυντικό Αποστόλη (Τόλη) Παπαδόπουλο. Η διοίκηση και η πλευρά του παίχτη δε δυσκολεύτηκαν να "τα βρουν" και έτσι η ανανέωση ήταν φυσικό επόμενο. Η οικογένεια του ΟΦΑΜ του εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ομίλου».

Δεν μένει όμως εδώ ο ΟΦΑΜ, αφού μετά τους Σπίνουλα, Γραικό, Γωνιάδη, Ταμπάκου και Παπαδόπουλο, έχει επαφές και συζητήσεις με ποδοσφαιριστές που θα ταιριάξουν στη φιλοσοφία της ομάδας και θα μπορέσουν να βοηθήσουν τη νέα σεζόν που θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πέραν αυτού θα πρέπει να βρει ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας για να προσαρμοστεί με τη νέα προκήρυξη. Θα πρέπει ουσιαστικά, η ομάδα του Αγίου Ματθαίου, να συνδυάσει τις ανάγκες της, όχι απλά σύμφωνα με τις θέσεις που θέλουν ενίσχυση, αλλά και με ηλικίες που θα μπορούν να βρεθούν στην ενδεκάδα και να ανταποκριθούν στην δύσκολη πρόκληση που έχει η νέα σεζόν. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια