Κρίκετ: Η Ναυσικά καλεί σε Γενική Συνέλευση και εκλογές

Κρίκετ: Η Ναυσικά καλεί σε Γενική Συνέλευση και εκλογές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Δ.Σ του σωματείου ΑΠΣ «Η Ναυσικά» προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί

21
Ιουλίου / 2021

τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 18:00, στα γραφεία της ΕΛΟΚ, επί της οδού Κώστα Γεωργάκη 26 στην Κέρκυρα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: 

  1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
  2. Οικονομικός και αγωνιστικός Απολογισμός από 1/1 -31/7/2021
  3. Εναρμόνιση του καταστατικού λειτουργίας με τις διατάξεις  της κείμενης αθλητικής νομοθεσίας
  4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής (Εκτός του Προέδρου που ορίζεται από τον Δικηγορικό Σύλλογο)
  5. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη οργάνων του σωματείου. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των καταστατικών οργάνων του αθλητικού σωματείου, θα διεξαχθούν  ενώπιον τριμελούς εφορευτικής επιτροπής, της οποίας προεδρεύει υποχρεωτικά δικηγόρος, ως δικαστικός αντιπρόσωπος. Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής και ο αναπληρωτής του ορίζονται από τον Δικηγορικό Σύλλογο. 
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19:00. στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης. Σύμφωνα με το άρθρο 15 και 17 του καταστατικού, δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι  έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα  μέλη του σωματείου εφόσον έχει παρέλθει  χρονικό διάστημα ενός έτους από την εγγραφή τους.
 
Υποβολή υποψηφιοτήτων
 
Αιτήσεις υποψηφιότητας για τη Θέση του Προέδρου ή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σωματείου [email protected] έως την Πέμπτη 29/7 και ώρα 17:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του σωματείου στο 6907 098617.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ