Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Handball Premier: Ενισχύεται το κερκυραϊκό στοιχείο στον Φαίακα

Χάντμπολ
21 Ιουλίου 2021 / 17:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Φαίακας φέτος κάνει ίσως την καλύτερη κίνηση στην ιστορία του, αφού παίζοντας στην Handball Premier

που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, φροντίζει να ντύσει την ομάδα με κερκυραϊκό χρώμα και τα έχει πάει περίφημα ως τώρα. Όχι απλά επειδή έφερε τους Τσιλιμπάρη και Τσίλη, έπεισε τον Κουλούρη να επιστρέψει στην ενεργό δράση, έχει Κερκυραίο προπονητή, αλλά συνεχίζει να ανανεώνει με τους Κερκυραίους αθλητές που μπορούν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Συνεχίζει να εμπιστεύεται και να στηρίζει τα δικά του παιδιά, που βγήκαν μέσα από τις Ακαδημίες του και είναι άξια να κρατήσουν τη φανέλα με το καραβάκι ψηλά.

Έχουμε ακόμη δυο ανανεώσεις από παιδιά που έχουν μεγάλες δυνατότητες και με σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ. Αρχικά ο διεθνής Αντώνης Κόντης που έχει πάρει πρωτάθλημα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και η ποιότητα σε συνδυασμό με την πείρα του αποτελούν εγγύηση για την ομάδα. Ακόμα με την ομάδα ανανέωσε ο Χρήστος Δημητρέλλος, που αναρρώνει από χειρουργείο και θα είναι έτοιμος σε λίγους μήνες να προσφέρει από τη θέση του πίβοτ.
 
Η ανακοίνωση για τον Αντώνη Κόντη: «Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας μας με τον Αντώνη Κόντη. Τα τελευταία χρόνια ο Αντώνης έχει αποτελέσει ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας και δεν θα μπορούσε να λείψει τη φετινή χρόνια. Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει αγαπηθεί και δεθεί όσο λίγοι με τον κόσμο και με την κερκίδα, του νησιού στο οποίο μεγάλωσε. Αποτελεί πρότυπο αθλητή για μικρούς και μεγάλους. Στα 18 του έφυγε από Κέρκυρα και αγωνίστηκε στις εξής ομάδες με τις αντίστοιχες συμμετοχές και διακρίσεις:
  • AEK 2009-2012: κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, συμμετέχοντας σε 3 συνεχόμενα final4, όπου στα δύο από αυτά κατέκτησε με την ομάδα του τη 2η θέση, καθώς συμμετείχε στα προκριματικά του Challenge Cup δύο συνεχόμενες χρονιές , στα προκριματικά του Champions Legue και στη διοργάνωση EHF.
  • ΧΑΝΘ 2012-2016: παίζοντας βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, βοηθώντας την στα μέγιστα να πετύχει τους στόχους της.
  • Φίλιππος Βέροιας 2016-2017: με συμμετοχή στο final4 και EHF
  • Ο.Σ.Φ.Π 2018-2019: Κύπελλο & Πρωτάθλημα
Στα αξιοσημείωτα για τον αθλητή μας είναι η συμμετοχή του με το εθνόσημο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 2011.
Ο Πρόεδρος και ΔΣ εύχονται στον αθλητή μας να είναι υγιής και να βοηθήσει και αυτός ώστε η ομάδα μας να πετύχει το στόχο της για τη νέα σεζόν, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.
 
Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Δημητρέλλο
Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας με το δίμετρο πίβοτ μας Χρήστο Δημητρέλλο. Ο Χρήστος ξεκίνησε το χάντμπολ σε ηλικία 10 ετών και είχε συμμετοχές σε όλα τα ηλικιακά πανελλήνια πρωταθλήματα. Ορόσημο για αυτόν είναι η πολύ καλή και συνάμα ελπιδοφόρα παρουσία του στο δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος.

Αυτή τη στιγμή ο Χρήστος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης από ένα χειρουργείο που έκανε προς το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πρόεδρος και ΔΣ εύχονται υγεία και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια