Χάντμπολ: Οι κορασίδες του Κερκυραϊκού στο final-6

Χάντμπολ: Οι κορασίδες του Κερκυραϊκού στο final-6

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ομάδα κορασίδων του Κερκυραϊκού είχε φτάσει πέρυσι στο final-6 του Πανελληνίου πρωταθλήματος, φέτος όμως έχασε

21
Ιουλίου / 2021

στον αγώνα κατάταξης στα Γιάννενα από τον Εθνικό Κοζάνης με 35-32 και έμεινε εκτός. Τουλάχιστον αυτό γνώριζαν όλοι, μέχρι την παραίτηση της ομάδας από την Κοζάνη, η οποία δεν θα πάει στους αγώνες που θα γίνουν στην Αθήνα. Στη θέση της θα πάει η ομάδα του Κερκυραϊκού, που ανέβαλε για λίγο τις διακοπές της και από την Παρασκευή 23 ως Κυριακή 25 Ιουλίου θα δώσει τον αγώνα της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μιλήσαμε με τον άνθρωπο που έχτισε τον Κερκυραϊκό και τον έφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια 2 φορές στο final-6 κοριτσιών  και πέρσι στο final-8 των αγοριών, ομολογουμένως μια τεράστια επιτυχία που ξεκίνησε από το μηδέν, τον Νίκο Πέρρο. Για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο άνθρωπος που έφερε και «εδραίωσε» το χάντμπολ στην Κέρκυρα.

Ο προπονητής του ΚΓΣ που είναι και Ομοσπονδιακός, μας είπε το απόγευμα της Τετάρτης: «Πάμε στο final-6 και δικαιώνεται ο προγραμματισμός μας, το δικαιούται η ομάδα του ΚΓΣ, αξίζαμε αυτής της διάκρισης. Εκεί θα διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει, παρ΄ ότι τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα».

Στην ερώτησή μας αν λόγω της συγκυρίας η ομάδα έμεινε πίσω προπονητικά, μας είπε: «Κάναμε μια προσπάθεια να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, χθες (Τρίτη 20/7) κάναμε προπόνηση, θα κάνουμε και σήμερα (Τετάρτη) και η ομάδα αύριο το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αθήνα».

Στην αποστολή για την ομάδα του ΚΓΣ θα μετέχουν οι αθλήτριες: Δέλλιου, Ξενίδου, Πανάρετου, Σκουρτάι, Γαρνάβου Ε., Γαρνάβου Χ., Κάντα, Κούφαλη, Μάστορα, Κούρκουλου, Καρβούνη, Μπασούδη, Πηγάδη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ