Κυριακή 05.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στο Παλαιό Φρούριο

άνδρας
18 Ιουλίου 2021 / 12:38
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Το σώμα του άτυχου άνδρα είδαν από τα αγκυροβολημένα σκάφη και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Λιμενικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε το πρωί της Κυριακής άνδρας (65-70 χρόνων) στη θαλάσσια περιοχή του Παλαιού Φρουρίου, στο ύψος του ναού του Αγ. Γεωργίου.

Το σώμα του άτυχου άνδρα είδαν περίπου στις 10:15 από τα αγκυροβολημένα εκεί σκάφη και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Λιμενικό.

Η επιχείρηση ανάσυρσης έγινε από τη θάλασσα όταν έφθασε το περιπολικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου. Δυστυχώς ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Φορούσε βατραχοπέδιλα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.