Στο Ευρωπαϊκό Κ-20 ο Σπύρος Ντουραχάνης

Στο Ευρωπαϊκό Κ-20 ο Σπύρος Ντουραχάνης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η εθνική ομάδα στίβου Κ20 αναχώρησε το πρωί της Τρίτης 13/7 για το Ταλίν,

13
Ιουλίου / 2021

προκειμένου να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, το οποίο θα διεξαχθεί 15 με 18 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους 37 αθλητές της αποστολής και ο Σπύρος Ντουραχάνης του ΑΟ Κέρκυρα 2015, ο οποίος έχει μεγάλη εξέλιξη κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του, Φίλιππου Τάντη και θα πάρει μέρος στα 800μ. Φυσικά θα προσπαθήσει για το καλύτερο για να ξεπεράσει ή να κάνει μια επίδοση κοντά στο ρεκόρ του, που είναι 1.50.99 από τα τέλη Μαΐου στα Τοφάλεια στην Πάτρα.
 
Η ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα: «Ο Σπύρος Ντουραχάνης αναχωρεί για το Ταλίν της Εσθονίας, όπου θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής στο Πανευρωπαϊκό Κ20. Σε μια πολύ δύσκολη για αυτόν χρονιά, με καραντίνα, πανελλήνιες εξετάσεις, προπονήσεις, πανελλήνια πρωταθλήματα κατάφερε να πετύχει όλους τους στόχους του, με κορυφαίο το όριο πρόκρισης για το Πανευρωπαϊκό.
Ο Σπύρος είναι μαζί μας από 6 χρονών και είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα παιδιού με υπομονή, θέληση, παιδεία και αγωνιστικότητα. Με προπονητή τον Φίλιππα Τάντη μας χάρισαν αγωνιστικές επιτυχίες και συγκινήσεις. Όλη η οικογένεια του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 2015 του ευχόμαστε καλή επιτυχία, να χαρεί τη συμμετοχή του στη διοργάνωση και να αγωνιστεί όσο καλύτερα μπορεί».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ